De Jas 6, Overlangel, 5357PM
Open Today: 19:00 - 22:30

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

5,0
31 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Wendy is vriendelijk en zeer deskundig. Haar nieuwe salon ziet er profesioneel uit. Ik heb mezelf heerlijk laten verwennen, Het was een adeautje van mijn dochter. Waardoor ik ontdekte dat je dus ook in Overlangel terecht kunt. Een heerlijk fietstochtje ernaar toe. Ik ben erg blij met mijn wenkbrouwen en schone glaade gezicht. Een tip voor Wendy, bied de klanten een glas water aan.
Het was mijn eerste keer en Wendy was heel erg geduldig en aardig. Echt een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Zeker een aanrader en ik ga er ook vaker heen.
Heel aardige en professionele eigenaresse.
Een aanrader! Heerlijke behandeling en Wendy is heel aardig! De sugaring was nieuw voor mij en ik vond het prettiger dan harsen.
Show more reviews...

Meet the team

Wendy
5.0
16 reviews

Services

Face
Massage
Hair removal

About

Silk and Sugar
De Jas 6
5357PM Overlangel

Silk and Sugar is een gezellige aan-huis-studio waar je voor verschillende behandelingen terecht kunt zoals gezichtsbehandelingen, massages en ontharing. Eigenaresse Wendy is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gecertificeerd "Sugar Practitioner" en heeft zich daar dan ook in gespecialiseerd. Wendy maakt tijdens haar behandelingen enkel gebruik van natuurlijke en dierproefvrije producten die vriendelijk zijn voor elk huidtype. De behandelingen zijn voor zowel man als vrouw beschikbaar. Wendy geeft graag advies over de behandelingen, maar ook over hoe je je huid na een behandeling het beste thuis kunt blijven verzorgen.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
Closed
ThuThursday
19:0022:30
FriFriday
08:0015:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Waxing Salons nearby