Silk and Sugar

De Jas 6, Overlangel, 5357PM

Silk and Sugar heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

No Hair Studio - Nijmegen

360 reviews
Berg en dalseweg 2, 6521JD Nijmegen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
32 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wendy is vriendelijk en zeer deskundig. Haar nieuwe salon ziet er profesioneel uit. Ik heb mezelf heerlijk laten verwennen, Het was een adeautje van mijn dochter. Waardoor ik ontdekte dat je dus ook in Overlangel terecht kunt. Een heerlijk fietstochtje ernaar toe. Ik ben erg blij met mijn wenkbrouwen en schone glaade gezicht. Een tip voor Wendy, bied de klanten een glas water aan.
Het was mijn eerste keer en Wendy was heel erg geduldig en aardig. Echt een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Zeker een aanrader en ik ga er ook vaker heen.
Heel aardige en professionele eigenaresse.
Toon meer reviews...

Over

Silk and Sugar
De Jas 6
5357PM Overlangel

Silk and Sugar is een gezellige aan-huis-studio waar je voor verschillende behandelingen terecht kunt zoals gezichtsbehandelingen, massages en ontharing. Eigenaresse Wendy is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gecertificeerd "Sugar Practitioner" en heeft zich daar dan ook in gespecialiseerd. Wendy maakt tijdens haar behandelingen enkel gebruik van natuurlijke en dierproefvrije producten die vriendelijk zijn voor elk huidtype. De behandelingen zijn voor zowel man als vrouw beschikbaar. Wendy geeft graag advies over de behandelingen, maar ook over hoe je je huid na een behandeling het beste thuis kunt blijven verzorgen.