Reviews

4,2
97 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heel goed
N
5 dagen geleden
Perfect
Javier de Haard
19 dagen geleden
Ik kwam voor een leeg pand te staan. 3 herinneringsmails en 1 herinnerings-sms ontvangen dat ik mijn afspraak niet moest, maar zelf mij vergeten te melden dat de afspraak niet door kan gaan. SCHANDALIGE SERVIE!! Ik boek hier nooit meer een behandeling!
Hnd
21 dagen geleden
De ontvangstruimte is gedateerd, de behandelruimte is gastvrij en knus. Ik hou van die kleuren, maar kan me voorstellen dat anderen het verschrikkelijk vinden, niet zo handig gekozen. De uitstraling van het personeel vond ik niet goed, wel vriendelijk bij binnenkomst maar totaal niet professioneel. Een dame sprak erover dat ze 'op tijd' werken, toen ik vroeg naar eventuele extra werkzaamheden (eventueel een deel van de onderbenen harsen). Vervolgens begint de behandeling bijna een kwartier te laat. De dame die de behandeling uitvoerde had bijna vakantie, en dat was te merken. Ze vertelde zelf ook dat ze deze week nog even moest werken, maar daarna gelukkig vrij. Dat geeft geen prettig gevoel aan een klant. Wat ik pas echt onprettig vond was de manier van harsen. Ik was er voor het eerst, maar kom niet meer terug. Ik ervaarde een onpersoonlijke manier van doen. Ze was aan het werk alsof ik een ding was, ipv een mens. Een lege blik, verplichte vragen over mijn vakantie en een geroutineerde manier van handelen. Die manier had overigens niet het gewenste resultaat, want ik heb nu twee grote bloeduitstortingen in mijn liezen en een grote rode vlek op mijn bovenbeen. Ik heb nooit zo'n pijn gehad, terwijl ik al jaren mijn benen laat harsen, elders. De behandelende dame leek het allemaal normaal te vinden en pas bij de kassa verontschuldigde ze zich. Ik geloof dat ik korting kreeg, maar de prijzen waren niet duidelijk en niet inzichtelijk. ik kon alles op de site vinden zei ze, maar ze kon mij niet vertellen wat de behandeling eigenlijk kostte, het bedrag varieerde van 14 tot 24 euro.
Eva
één maand geleden
maandag me eerste wax behandeling gehad en Daisy heeft het netjes gedaan
Jos
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

No Hair Studio - Nijmegen
Berg en dalseweg 2
6521JD Nijmegen

No Hair Studio op de Berg en Dalseweg maakt permanent ontharen toegankelijk voor iedereen door het voeren van betaalbare prijzen. Ze maken gebruik van de allermodernste apparatuur en hebben jarenlange ervaring met definitieve ontharing. De specialistes worden continu bijgeschoold en professionaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Ook zijn ze specialist op het gebied van tijdelijk ontharen. De specialisten beheersen speciale waxtechnieken en maken gebruik van de harssoort Lycon voor een super glad resultaat.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
13:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt