No Hair Studio - Nijmegen

Berg en dalseweg 2, 6521JD Nijmegen. Onderdeel van No Hair Studio.
4,4
230 reviews
Berg en dalseweg 2, 6521JD Nijmegen. Onderdeel van No Hair Studio.

Alle behandelingen

Reviews

4,4
230 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goeie ervaring
Anoniem
2 dagen geleden
Werd erg vriendelijk ontvangen. Moest even wachten op een andere klant en werd toen behandeld. Jammer is wel dat er geen receptioniste is of iets dergelijks want de vrouw die mij behandelde moest toch een paar keer weg om de deur open te maken of de telefoon op te nemen. Verder resultaat erg tevreden mee.
Danny
6 dagen geleden
Eerste keer Brazilian Wax en het is me zo meegevallen! De salon ziet er netjes en professioneel uit en de specialiste wist wat ze deed. Na zo’n 25 minuten stond ik alweer buiten. Aanrader!
Rebecca
7 dagen geleden
It was my first time waxing other areas than the chin on my face and it was done meticulously by the esthetician. However, it has been two days and I noticed a few spots appearing where I was waxed, especially on the jaw line. But overall it was a good treatment.
Anoniem
12 dagen geleden
Claire
17 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

No Hair Studio - Nijmegen
Berg en dalseweg 2
6521JD Nijmegen

No Hair Studio op de Berg en Dalseweg maakt permanent ontharen toegankelijk voor iedereen door het voeren van betaalbare prijzen. Ze maken gebruik van de allermodernste apparatuur en hebben jarenlange ervaring met definitieve ontharing. De specialistes worden continu bijgeschoold en professionaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Ook zijn ze specialist op het gebied van tijdelijk ontharen. De specialisten beheersen speciale waxtechnieken en maken gebruik van de harssoort Lycon voor een super glad resultaat.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
13:0021:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt