Sjoerd Vis

Langestraat 47a, Amsterdam
5,0
73 reviews
Langestraat 47a, Amsterdam

Browse services

All
Nails
Face

Venue reviews

5,0
73 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Wat een fijne plek is dit! Frank is een schat, werkt secuur, vertelt waar hij mee bezig is en m’n wimpers zien er prachtig uit. Ik kom terug!
Frank is echt een professional! Hij keek heel goed naar wat mijn nagels nodig hadden, gaf daarop goed advies en heeft ze geweldig verzorgd. Ik kom hier zeker weer terug. Daarnaast zijn Sjoerd en Frank (en natuurlijk gigi) heel gastvrij en gezellig. Je voelt je echt in de watten gelegd. Cadeautje aan jezelf als je hier een afspraak boekt!
Wat een lieve, zorgzame mensen en wat is m’n gellak secuur aangebracht. Ik kon me volledig ontspannen en werd heerlijk in de watten gelegd . Mooiste nagels ever.
Eerste keer een wimperlift voor mij en erg fijne ervaring. Frank communiceerde heel duidelijk de stappen van de behandeling en waarom die stap gedaan werd. Omdat dit voor mij de eerste keer was had ik geen duidelijke verwachtingen voor het resultaat, maar ik ben zeker tevreden en zal zeker teruggaan.
Show more reviews...

Meet the team

Frank
5.0
43 reviews

Services

Face
Nails

About

Sjoerd Vis
Langestraat 47a
Amsterdam

Bij schoonheidssalon Sjoerd Vis in het centrum van Amsterdam ben je aan het juiste adres voor de verzorging van je nagels en wimpers. Je kunt hier terecht voor gellak, gelnagels, verschillende manicures, een wimperlift of het verven van je wimpers.

Bij de salon van eigenaren Frank en Sjoerd voel je je al snel thuis. Er hangt een huiselijke sfeer en door de persoonlijke aandacht die je hier krijgt, zal het niet voelen alsof je in een schoonheidssalon bent. Bespreek je wensen met Frank zodat jullie samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Als je ergens over twijfelt kun je natuurlijk ook altijd advies vragen aan Frank!

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
12:0020:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Beauty Salons nearby