Sjoerd Vis

Langestraat 47a, Amsterdam
5,0
71 reviews
Langestraat 47a, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht

Reviews

5,0
71 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Frank is echt een professional! Hij keek heel goed naar wat mijn nagels nodig hadden, gaf daarop goed advies en heeft ze geweldig verzorgd. Ik kom hier zeker weer terug. Daarnaast zijn Sjoerd en Frank (en natuurlijk gigi) heel gastvrij en gezellig. Je voelt je echt in de watten gelegd. Cadeautje aan jezelf als je hier een afspraak boekt!
Wat een lieve, zorgzame mensen en wat is m’n gellak secuur aangebracht. Ik kon me volledig ontspannen en werd heerlijk in de watten gelegd . Mooiste nagels ever.
Eerste keer een wimperlift voor mij en erg fijne ervaring. Frank communiceerde heel duidelijk de stappen van de behandeling en waarom die stap gedaan werd. Omdat dit voor mij de eerste keer was had ik geen duidelijke verwachtingen voor het resultaat, maar ik ben zeker tevreden en zal zeker teruggaan.
Zeer goed verzorgd een mooie winners aan overgehouden
Frank is een getalenteerde Naildesigner. Ik ga altijd vrolijk met fashionable nagels uit.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Frank
5.0
42 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht

Over

Sjoerd Vis
Langestraat 47a
Amsterdam

Bij schoonheidssalon Sjoerd Vis in het centrum van Amsterdam ben je aan het juiste adres voor de verzorging van je nagels en wimpers. Je kunt hier terecht voor gellak, gelnagels, verschillende manicures, een wimperlift of het verven van je wimpers.

Bij de salon van eigenaren Frank en Sjoerd voel je je al snel thuis. Er hangt een huiselijke sfeer en door de persoonlijke aandacht die je hier krijgt, zal het niet voelen alsof je in een schoonheidssalon bent. Bespreek je wensen met Frank zodat jullie samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Als je ergens over twijfelt kun je natuurlijk ook altijd advies vragen aan Frank!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
12:0020:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt