Sjoerd Vis

Langestraat 47a, Amsterdam
5,0
3 reviews
Langestraat 47a, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht

Reviews

5,0
3 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Alles is altijd tot in de puntjes geregeld! Een warm onthaal en heerlijke koffie! Sjoerd en frank zijn vakmensen! Ik zou iedereen aanraden hier heen te gaan.
Alijda
3 dagen geleden
Een zeer fijne salon waar ik vaak naar terugkeer. Behandelingen worden altijd professioneel voorbereid en uitgevoerd. Het duo Sjoerd en Frank geven zorgvuldig aandacht aan je wensen en nemen gauw (zeker bij de eerste keer behandelingen) je onzekerheden weg. Ook creativiteit komt aan bod met de ontwerptalenten van Frank op de nagels. Ik heb geregeld kunnen “shinen” met orginaliteit tot aan de “vinger”puntjes. Sinds ik gestart ben met de behandelingen bij deze deskundigen krijg ik vaker een compliment over mijn uiterlijk en uitstraling.
Anne-Marie T.
6 dagen geleden
Bezoekje aan Sjoerd en Frank is altijd een hele beleving! Behalve hun kundigheid en precisie is t altijd beregezellig en zorgt Sjoerd met zijn zangkunsten voor de ultieme beleving. Ik kom al meer dan 10 jaar bij Sjoerd voor mijn wenkbrauwen. Na een aantal uitstapjes, ben ik altijd weer braaf terug gekomen. Er is gewoon niemand beter in t kijken naar je gezichtsvorm, de perfecte browshape en -kleur dan sjoerd. Bij deze ultieme beleving hoort ook de finishing touch van je nagels! Frank is erg precies en zorgt er voor dat je nagels er weer tiptop uitzien!
Karen
6 dagen geleden

Over

Sjoerd Vis
Langestraat 47a
Amsterdam

Bij schoonheidssalon Sjoerd Vis in het centrum van Amsterdam ben je aan het juiste adres voor de verzorging van je nagels en wimpers. Je kunt hier terecht voor gellak, gelnagels, verschillende manicures, een wimperlift of het verven van je wimpers.

Bij de salon van eigenaren Frank en Sjoerd voel je je al snel thuis. Er hangt een huiselijke sfeer en door de persoonlijke aandacht die je hier krijgt, zal het niet voelen alsof je in een schoonheidssalon bent. Bespreek je wensen met Frank zodat jullie samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Als je ergens over twijfelt kun je natuurlijk ook altijd advies vragen aan Frank!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
12:0016:00
ZaZaterdag
12:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt