Skin Sense

Van Royenlaan 31, 9721EK Groningen
4,6
8 reviews
Van Royenlaan 31, 9721EK Groningen

Browse services

Venue reviews

4,6
8 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
zeer verrassend bezoek in vergelijking met andere behandelingen. Dit was echt gericht op huidverbetering,kwam er stalend weer weg. Vervolg behandeling reeds geboekt.
Er werd uitgebreid de tijd genomen om mij goed te infomeren en mijn huid te bekijken. Erg prettige ervaring en zeker een aanrader.
Eerste keer bij Skin Sense. Na jarenlang elders, maar door verhuizing op zoek naar iemand die met Dermalogica producten werkt. Margriet is zeer professioneel. Voelde me direct thuis. Ze neemt alle tijd, legt helder uit wat ze doet en waarom en legt jou keuzes voor. Goede adviezen. Dank Margriet! Zeer tevreden weg gegaan en nagenietend.
Show more reviews...

Meet the team

Margriet

Services

Face

About

Skin Sense
Van Royenlaan 31
9721EK Groningen

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Kom dan langs bij Skin Sense aan de Van Royenlaan in Groningen. Of je nou een vermoeide huid hebt of last van een slechte huid, hier zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom voor een heerlijke gezichtsbehandeling. Deze behandelingen zijn zeer geschikt voor het verminderen van huidveroudering en het aanpakken van huidproblemen. Je huidtype en conditie worden eerst gecontroleerd zodat de behandelingen volledig aansluiten bij jouw huid. Kom langs en laat je verwennen waarna je de salon met een stralende huid zult verlaten.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0021:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0021:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
10:0017:00

Skin Clinics nearby