Van Royenlaan 31, Groningen, 9721EK
Vandaag open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
8 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
zeer verrassend bezoek in vergelijking met andere behandelingen. Dit was echt gericht op huidverbetering,kwam er stalend weer weg. Vervolg behandeling reeds geboekt.
Er werd uitgebreid de tijd genomen om mij goed te infomeren en mijn huid te bekijken. Erg prettige ervaring en zeker een aanrader.
Eerste keer bij Skin Sense. Na jarenlang elders, maar door verhuizing op zoek naar iemand die met Dermalogica producten werkt. Margriet is zeer professioneel. Voelde me direct thuis. Ze neemt alle tijd, legt helder uit wat ze doet en waarom en legt jou keuzes voor. Goede adviezen. Dank Margriet! Zeer tevreden weg gegaan en nagenietend.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Margriet

Behandelingen

Gezicht

Over

Skin Sense
Van Royenlaan 31
9721EK Groningen

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Kom dan langs bij Skin Sense aan de Van Royenlaan in Groningen. Of je nou een vermoeide huid hebt of last van een slechte huid, hier zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom voor een heerlijke gezichtsbehandeling. Deze behandelingen zijn zeer geschikt voor het verminderen van huidveroudering en het aanpakken van huidproblemen. Je huidtype en conditie worden eerst gecontroleerd zodat de behandelingen volledig aansluiten bij jouw huid. Kom langs en laat je verwennen waarna je de salon met een stralende huid zult verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
10:0017:00

Huidklinieken in de buurt