Skinderma

ML Kingstraat 2, 9728WJ Groningen
4,7
31 reviews
ML Kingstraat 2, 9728WJ Groningen

Reviews

4,7
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jessika
8 uur geleden
het was voor mij al een bekend adres.
Anoniem
één dag geleden
Esther
8 dagen geleden
Annelies is heel erg kundig.Nog nooit zo'n professionele schoonheidsspecialiste mee mogen maken. Alles is tot in de puntjes verzorgd. En heel belangrijk: je voelt je meteen welkom. De behandelingen en producten zijn geweldig en doet de huid zichtbaar goed. Ze legt alles heel goed uit in een relaxte sfeer waarin je echt tot rust komt. Mijn huid heeft nog nooit zo goed aangevoeld en straalt. Een echte aanrader dus!
Jolie
één maand geleden
Annelies is erg kundig. Nog nooit zo'n fijne schoonheidsspecialiste gehad! Ze denkt mee, geeft advies en werkt met heerlijke producten. Ik merk dat mijn huid enorm is verbeterd. Een echte aanrader!
Alice
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Skinderma
ML Kingstraat 2
9728WJ Groningen

Zoek je een goede plek om je huid professioneel te laten verzorgen in Groningen? Annelies heeft een moderne salon waar zij je graag ontvangt voor diverse behandelingen. Zij heeft ervaring opgedaan in diverse salons van Dior en daarna is zij zelfstandig gaan werken. Haar specialisatie ligt op het gebied van huidverbetering en visagie. Ze vindt het erg belangrijk om up to date te blijven en volgt daarom nog regelmatig cursussen in haar vakgebied. De salon is aangesloten bij Anbos en er wordt uitsluitend gewerkt met gerenommeerde verzorgingsproducten.

Maandag
09:0021:30
Dinsdag
09:0021:30
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt