Skin & Spa + Store

Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
4,0
436 reviews
Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
Off-peak discounts

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,0
436 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Birgit
7 days ago
Ik heb helaas een hele slechte ervaring gehad bij deze salon. Ik had een brazilian wax geboekt. De wax was te heet en brandde meermaals op mijn huid, de behandeling was zeer pijnlijk, ik had gevraagd om een streepje, maar in plaats daarvan haalde ze per ongeluk alles weg. Althans, niet alles, want sommige haartjes (best veel) kreeg ze niet weg omdat ze te stug waren. Ze knoeide enorm, slierten wax zaten op mijn benen en billen. Het was echt verschrikkelijk. De schoonheidsspecialiste was erg lief, dus ik heb het wel benoemd maar toch de hele prijs betaald. Halverwege wilde ik stoppen, vanwege de pijn, ze liet de wax namelijk veel te lang intrekken, waardoor het lostrekken enorm pijnlijk was, normaal doe je dat veel sneller na het inbrengen van de hete wax. Ik zou graag mijn geld terug krijgen of een vervangende behandeling boeken, maar deze behandeling raad ik ten zeerste af.
Puck
8 days ago
Fijne sfeer in de salon, prettige behandeling, vriendelijk personeel. Er werd deels geharst ipv gewaxt en de wax was aan de hete kant, maar desondanks tevreden.
Anonymous
8 days ago
Belle
10 days ago
Heerlijk ontspannen!
Dominique
15 days ago
Show more reviews...

About

Skin & Spa + Store
Halmheirastraat 28
1094RL Amsterdam

Verrassend aan de Halmheirastraat in de Indische buurt is deze oase van rust. Geniet van een massage, manicure, pedicure, skin signature- of waxbehandeling. De eigenaresse heeft de inrichting zelf ontworpen. Van doorgezaagde meubelen aan de muur tot planken van bureaulades en radio's. Via de winkel, tevens ontvangstruimte, loop je naar een ruimte waar de gele muur en extra large bank meteen opvallen. Kom je voor de manicure of pedicure schuif je hier lekker aan. Leuk om met vriendinnen te doen bijvoorbeeld. Tegenover de bank zijn staldeuren, hierachter vind je de massage- en harsruimte.

Monday
12:0018:30
Tuesday
12:0020:00
Wednesday
12:0020:00
Thursday
12:0020:00
Friday
12:0020:00
Saturday
12:0020:00
Sunday
12:0020:00

Beauty Salons nearby