Skin & Spa + Store

Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
4,1
415 reviews
Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
Off-peak discounts

Venue reviews

4,1
415 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Stond voor een dichte deur zondag. Bleek opeens gesloten te zijn die dag. Niet over geinformeerd van tevoren en al helemaal niet nog even over gebeld achteraf. Slechte service
Justin
5 days ago
Het was een hele magere behandeling.
Marie
19 days ago
It was my 3rd time having facial in Skin&Spa+Store. I would say this by far the best time as my therapist checked according to what I would like to achieve then decide the treatment/product. It really cleaned my acne and smoothen my skin! I would definitely come back again!
Sofie Wang
a month ago
Altijd vriendelijke mensen en fijne sfeer. In het verleden prima behandelingen gehad, maar deze was teleurstellend. Dame die mij geholpen heeft was de hele behandeling kauwgom aan het kauwen. Bovenlip harsen te ruw. Loop al een paar dagen met wondjes in mijn gezicht.
Anonymous
3 months ago
Rosanne
3 months ago
Show more reviews...

About

Skin & Spa + Store
Halmheirastraat 28
1094RL Amsterdam

Verrassend aan de Halmheirastraat in de Indische buurt is deze oase van rust. Geniet van een massage, manicure, pedicure, skin signature- of waxbehandeling. De eigenaresse heeft de inrichting zelf ontworpen. Van doorgezaagde meubelen aan de muur tot planken van bureaulades en radio's. Via de winkel, tevens ontvangstruimte, loop je naar een ruimte waar de gele muur en extra large bank meteen opvallen. Kom je voor de manicure of pedicure schuif je hier lekker aan. Leuk om met vriendinnen te doen bijvoorbeeld. Tegenover de bank zijn staldeuren, hierachter vind je de massage- en harsruimte.

Monday
Closed
Tuesday
Closed
Wednesday
Closed
Thursday
Closed
Friday
Closed
Saturday
12:0020:00
Sunday
12:0020:00

Beauty Salons nearby