Skin & Spa + Store

Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
4,1
407 reviews
Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
Off-peak discounts

Venue reviews

4,1
407 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Mijn huid was na een eerdere facial onrustig geworden en Skin + Spa Store had een Power Boost aangeboden om mijn huid te kalmeren. Heel bijzonder en attent.. dat mag gezegd worden. De PowerBoost is een korte behandeling, maar onder de handen Kaylee heel erg fijn (vooral de massages tussendoor). Complimenten aan Nance en haar team voor zo'n oog voor kwaliteit en service.
Jenny
10 hours ago
Emma
a day ago
Nienke
2 days ago
Massage was echt matig. Slap.
Anonymous
3 days ago
Dit is de tweede keer dat ik naar Skin + Spa Store ben geweest. De eerste keer beviel goed, dus ik wilde het zeker nog een keer proberen. Ik had getwijfeld of ik wel een recensie moest achterlaten, maar ik denk toch dat het beter is. De schoonheidsspecialiste was best lief, maar wel erg hardhandig en slordig. Mijn huid is na 2 dagen nog steeds rood en er lijken wat schuurwondjes. Na afloop zat er nog hier en daar maskerrestjes op mijn huid wat dus niet goed is weggehaald.
Anonymous
5 days ago
Show more reviews...

About

Skin & Spa + Store
Halmheirastraat 28
1094RL Amsterdam

Verrassend aan de Halmheirastraat in de Indische buurt is deze oase van rust. Geniet van een massage, manicure, pedicure, skin signature- of waxbehandeling. De eigenaresse heeft de inrichting zelf ontworpen. Van doorgezaagde meubelen aan de muur tot planken van bureaulades en radio's. Via de winkel, tevens ontvangstruimte, loop je naar een ruimte waar de gele muur en extra large bank meteen opvallen. Kom je voor de manicure of pedicure schuif je hier lekker aan. Leuk om met vriendinnen te doen bijvoorbeeld. Tegenover de bank zijn staldeuren, hierachter vind je de massage- en harsruimte.

Monday
Closed
Tuesday
12:0020:30
Wednesday
12:0020:30
Thursday
12:0020:30
Friday
12:0020:30
Saturday
12:0020:30
Sunday
12:0020:30

Beauty Salons nearby