Skin & Spa + Store

Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
4,0
436 reviews
Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,0
436 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Birgit
één dag geleden
Ik heb helaas een hele slechte ervaring gehad bij deze salon. Ik had een brazilian wax geboekt. De wax was te heet en brandde meermaals op mijn huid, de behandeling was zeer pijnlijk, ik had gevraagd om een streepje, maar in plaats daarvan haalde ze per ongeluk alles weg. Althans, niet alles, want sommige haartjes (best veel) kreeg ze niet weg omdat ze te stug waren. Ze knoeide enorm, slierten wax zaten op mijn benen en billen. Het was echt verschrikkelijk. De schoonheidsspecialiste was erg lief, dus ik heb het wel benoemd maar toch de hele prijs betaald. Halverwege wilde ik stoppen, vanwege de pijn, ze liet de wax namelijk veel te lang intrekken, waardoor het lostrekken enorm pijnlijk was, normaal doe je dat veel sneller na het inbrengen van de hete wax. Ik zou graag mijn geld terug krijgen of een vervangende behandeling boeken, maar deze behandeling raad ik ten zeerste af.
Puck
2 dagen geleden
Fijne sfeer in de salon, prettige behandeling, vriendelijk personeel. Er werd deels geharst ipv gewaxt en de wax was aan de hete kant, maar desondanks tevreden.
Anoniem
3 dagen geleden
Belle
5 dagen geleden
Heerlijk ontspannen!
Dominique
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Skin & Spa + Store
Halmheirastraat 28
1094RL Amsterdam

Verrassend aan de Halmheirastraat in de Indische buurt is deze oase van rust. Geniet van een massage, manicure, pedicure, skin signature- of waxbehandeling. De eigenaresse heeft de inrichting zelf ontworpen. Van doorgezaagde meubelen aan de muur tot planken van bureaulades en radio's. Via de winkel, tevens ontvangstruimte, loop je naar een ruimte waar de gele muur en extra large bank meteen opvallen. Kom je voor de manicure of pedicure schuif je hier lekker aan. Leuk om met vriendinnen te doen bijvoorbeeld. Tegenover de bank zijn staldeuren, hierachter vind je de massage- en harsruimte.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:0020:00
Woensdag
12:0020:00
Donderdag
12:0020:00
Vrijdag
12:0020:00
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Schoonheidssalons in de buurt