Skin & Spa + Store

Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
4,1
407 reviews
Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,1
407 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mijn huid was na een eerdere facial onrustig geworden en Skin + Spa Store had een Power Boost aangeboden om mijn huid te kalmeren. Heel bijzonder en attent.. dat mag gezegd worden. De PowerBoost is een korte behandeling, maar onder de handen Kaylee heel erg fijn (vooral de massages tussendoor). Complimenten aan Nance en haar team voor zo'n oog voor kwaliteit en service.
Jenny
10 uur geleden
Emma
één dag geleden
Nienke
2 dagen geleden
Massage was echt matig. Slap.
Anoniem
3 dagen geleden
Dit is de tweede keer dat ik naar Skin + Spa Store ben geweest. De eerste keer beviel goed, dus ik wilde het zeker nog een keer proberen. Ik had getwijfeld of ik wel een recensie moest achterlaten, maar ik denk toch dat het beter is. De schoonheidsspecialiste was best lief, maar wel erg hardhandig en slordig. Mijn huid is na 2 dagen nog steeds rood en er lijken wat schuurwondjes. Na afloop zat er nog hier en daar maskerrestjes op mijn huid wat dus niet goed is weggehaald.
Anoniem
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Skin & Spa + Store
Halmheirastraat 28
1094RL Amsterdam

Verrassend aan de Halmheirastraat in de Indische buurt is deze oase van rust. Geniet van een massage, manicure, pedicure, skin signature- of waxbehandeling. De eigenaresse heeft de inrichting zelf ontworpen. Van doorgezaagde meubelen aan de muur tot planken van bureaulades en radio's. Via de winkel, tevens ontvangstruimte, loop je naar een ruimte waar de gele muur en extra large bank meteen opvallen. Kom je voor de manicure of pedicure schuif je hier lekker aan. Leuk om met vriendinnen te doen bijvoorbeeld. Tegenover de bank zijn staldeuren, hierachter vind je de massage- en harsruimte.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:0020:30
Woensdag
12:0020:30
Donderdag
12:0020:30
Vrijdag
12:0020:30
Zaterdag
12:0020:30
Zondag
12:0020:30

Schoonheidssalons in de buurt