Skin & Spa + Store

Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
4,0
420 reviews
Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
Last-minutekorting

Alle behandelingen

Reviews

4,0
420 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel mooi verzorgde salon met erg vriendelijk personeel. Echter na de Brazilian waren er nog best wat kleine haartjes zichtbaar. Het was fijn geweest als het secuurder weggehaald was.
Emma
22 dagen geleden
First of all, the manager was not friendly at all. The girl that did my gel manicure was really nice and really tried to make it nice, but umfortunately the quality was still low, with bubbles and my nails chipped within a week.
Eleni Skandalaki
één maand geleden
david
één maand geleden
Ik kwam zondag 24 juni om 12.30 in de salon en kreeg te horen dat de behandeling niet doorging. Het meisje zei dat ze mij heeft gebeld en voicemail ingesproken heeft maar ik heb geen oproep en voicemail. Ik kreeg zelfs sochtends om 8.30 nog een reminder van de behandeling. Ik vind dit erg onprofessioneel. Ik hoop dat jullie een passende oplossing hebben zodat ik alsnog een pedicure behandeling kan nemen. Groet Lieke.
Lieke
2 maanden geleden
Ik vond het heerlijk, voelde mij weer up to date. Rustig muziekje op de achtergrond, top.
Coenraad
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Skin & Spa + Store
Halmheirastraat 28
1094RL Amsterdam

Verrassend aan de Halmheirastraat in de Indische buurt is deze oase van rust. Geniet van een massage, manicure, pedicure, skin signature- of waxbehandeling. De eigenaresse heeft de inrichting zelf ontworpen. Van doorgezaagde meubelen aan de muur tot planken van bureaulades en radio's. Via de winkel, tevens ontvangstruimte, loop je naar een ruimte waar de gele muur en extra large bank meteen opvallen. Kom je voor de manicure of pedicure schuif je hier lekker aan. Leuk om met vriendinnen te doen bijvoorbeeld. Tegenover de bank zijn staldeuren, hierachter vind je de massage- en harsruimte.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Schoonheidssalons in de buurt