Skin & Spa + Store

Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
4,1
415 reviews
Halmheirastraat 28, 1094RL Amsterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,1
415 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Stond voor een dichte deur zondag. Bleek opeens gesloten te zijn die dag. Niet over geinformeerd van tevoren en al helemaal niet nog even over gebeld achteraf. Slechte service
Justin
5 dagen geleden
Het was een hele magere behandeling.
Marie
19 dagen geleden
It was my 3rd time having facial in Skin&Spa+Store. I would say this by far the best time as my therapist checked according to what I would like to achieve then decide the treatment/product. It really cleaned my acne and smoothen my skin! I would definitely come back again!
Sofie Wang
één maand geleden
Altijd vriendelijke mensen en fijne sfeer. In het verleden prima behandelingen gehad, maar deze was teleurstellend. Dame die mij geholpen heeft was de hele behandeling kauwgom aan het kauwen. Bovenlip harsen te ruw. Loop al een paar dagen met wondjes in mijn gezicht.
Anoniem
3 maanden geleden
Rosanne
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Skin & Spa + Store
Halmheirastraat 28
1094RL Amsterdam

Verrassend aan de Halmheirastraat in de Indische buurt is deze oase van rust. Geniet van een massage, manicure, pedicure, skin signature- of waxbehandeling. De eigenaresse heeft de inrichting zelf ontworpen. Van doorgezaagde meubelen aan de muur tot planken van bureaulades en radio's. Via de winkel, tevens ontvangstruimte, loop je naar een ruimte waar de gele muur en extra large bank meteen opvallen. Kom je voor de manicure of pedicure schuif je hier lekker aan. Leuk om met vriendinnen te doen bijvoorbeeld. Tegenover de bank zijn staldeuren, hierachter vind je de massage- en harsruimte.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Schoonheidssalons in de buurt