SKIN8: Skincare and Anti-aging Clinic

4,8
34 reviews
Waterweegbree 133, Breda, 4823NE
Open Monday: 10:00 - 18:00

Browse services

All
Face
Massage
Body
Medical & Dental

Venue reviews

4,8
34 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Helemaal top!
Fijne, informatieve en rustgevende behandeling!
Great effect after the procedure (peeling). My skin looks much better, less blemishes, the texture is so smooth. Hilde also examined my skin and gave advices for daily care. I will definitely visit again!
Show more reviews...

Meet the team

Hilde
Huidspecialist
4.9
26 reviews

About

Met bijna 15 jaar ervaring bij een pharmaceutische firma is er veel medische kennis in huis. Sinds ruim 5 jaar zet ik dat graag in voor iedereen die met een huidvraag bij Skin8 aanklopt. Voor mij zijn de ingrediënten en de concentratie werkzame stoffen in cosmetica bepalend voor huidverbetering op het hoogste niveau. Zo werk ik graag met Dr.Baumann en Image Skincare. Schoonheid zegt mij niet zoveel, maar wel een prachtig verzorgde en vooral gezonde huid. Gun jezelf fijne cosmetica en onderhoudt je huid met effectieve behandelingen die echt het verschil zullen maken. Je kunt ook advies krijgen voor ontgiften en supplementen op het allerhoogste niveau. Ga jij ook voor een gezonde zachte huid en wil je daar nog heel lang blij mee zijn? Zoek je echt de juiste crèmes voor jouw huid? Dan is Skin8 jouw adres en help ik je heel graag bij het bereiken van jouw doelen!. Tot ziens! En o ja....ik werk alleen op afspraak😉.

Services

Body
Face
Massage
Medical & Dental

Amenities

Cleaning and hygiene
Splash guard used by staff
Face mask available at venue
Face mask mandatory for staff
Face mask mandatory for clients
Hand Sanitizer available at venue
Treatment room/space is disinfected between appointments
Treatment materials are disinfected between appointments
Limited number of clients allowed

About

SKIN8: Skincare and Anti-aging Clinic
Waterweegbree 133
4823NE Breda

SKIN8: Skincare and anti-aging clinic in Breda vind je in de rustige omgeving van de Haagse Beemden. Hier draait alles om huidverbetering en huidverzorging. Specialiste Hilde weet als geen ander hoe belangrijk het is om jouw huid goed te verzorgen. Ze kan jou niet alleen verblijden met haalbaar advies voor huidverbetering, maar ze voert ook behandelingen uit waarbij je direct resultaat ziet. Door de ervaring in de farmacie en de vakkennis van de ingrediënten in producten, merk je dat je huid opknapt. Je krijgt gefundeerde uitleg over de werkzame stoffen en concentraties in de cosmetica; en dat in een rustige omgeving, via een privé-ingang en met maximale betrokkenheid. Of je nu komt om een specifiek probleem aan te pakken of om te ontspannen; je zult de salon met een mooie, betere en gezonde huid verlaten. Er wordt gewerkt met de producten van Image Skincare en Dr. Baumann.

MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0017:00
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
10:0013:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Medik8

Skin Clinics nearby