SKIN8: Skincare and Anti-aging Clinic

Waterweegbree 133, 4823NE Breda
4,9
10 reviews
Waterweegbree 133, 4823NE Breda

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Langere tijd last van droge plekken op mijn gezicht en dode huidcellen. Na lang uitstellen ben ik toch maar naar Skin8 gegaan, gevonden op Treatwell. Meteen bij binnenkomst wist ik al dat ik op de goede plek was terechtgekomen. Ik werd warm ontvangen door een spontane en gezellige vrouw en met een lekker kopje koffie. Ik vertrouw mensen niet zo snel met mijn huid/lichaam maar dit voelde eigenlijk vrijwel meteen vertrouwd. Hilde heeft duidelijk veel kennis en is een echte professional. Ik kreeg een intake en een behandeling met enorm fijne en (voor mij belangrijk) natuurlijke producten. De dagen erna merkte ik al verschil in de textuur van mijn huid (al na 1 keer!) en deze was merkbaar zachter en meer tot rust gekomen. Ik kreeg ook het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd en het advies over mijn huidige verzorgingsproducten was oprecht en to the point. Na afloop heb ik meteen een tweede afspraak gemaakt. Ik kijk er alweer naar uit om volgende maand terug te gaan!
Barbara
24 dagen geleden
De behandeling is erg prettig en het resultaat mag er zijn: een stralende huid met een mooie roze gloed. Hilde is erg vriendelijk en legt je als klant in de watten met een verwarmde stoel, een kopje thee. Ze geeft goed advies en heeft alle aandacht voor de klant.
Anoniem
één maand geleden
Zeer vriendelijk, veel nuttige informatie opgedaan. Goede behandeling voor een goede prijs.
Roxy
4 maanden geleden
Heel fijn....lieve schoonheidsspecialiste
Saida
5 maanden geleden
Top behandeling gehad!
Ellen Van Alphen
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

SKIN8: Skincare and Anti-aging Clinic
Waterweegbree 133
4823NE Breda

SKIN8: Skincare and anti-aging clinic in Breda vind je in de rustige omgeving van de Haagse Beemden. Hier draait alles om huidverbetering en huidverzorging. Specialiste Hilde weet als geen ander hoe belangrijk het is om jouw huid goed te verzorgen. Ze kan jou niet alleen verblijden met haalbaar advies voor huidverbetering, maar ze voert ook behandelingen uit waarbij je direct resultaat ziet. Door de ervaring in de farmacie en de vakkennis van de ingrediënten in producten, merk je dat je huid opknapt. Je krijgt gefundeerde uitleg over de werkzame stoffen en concentraties in de cosmetica; en dat in een rustige omgeving, via een privé-ingang en met maximale betrokkenheid. Of je nu komt om een specifiek probleem aan te pakken of om te ontspannen; je zult de salon met een mooie, betere en gezonde huid verlaten. Er wordt gewerkt met de producten van Image Skincare en Dr. Baumann.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
10:0022:00
Producten gebruikt in deze salon

Huidklinieken in de buurt