SKIN8: Skincare and Anti-aging Clinic

4,9
44 reviews
Waterweegbree 133, Breda, 4823NE
Open Vandaag: 10:00 - 17:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,9
44 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
My ritual every month! I love bio peeling done by Hilde. It’s such a relaxation during the procedure. My skin is soft and smooth after the peeling, and it stays healthy. I can say that the skin condition has improved a lot since I started doing bio peeling regularly.
Top
Hilde is een zeer vriendelijke vrouw. Zij is deskundig en geeft goed en passend persoonlijk advies. Er zijn verschillende behandelmogelijkheden aanwezig en ook op het gebied van producten denkt ze mee. Ze is duidelijk in haar advies en zal je niet zomaar producten verkopen. Er gaat grondig onderzoek en een persoonlijk praatje aan vooraf. Kortom, ik kom al jaren graag bij Hilde en Skin8.
Ik heb een heerlijke gezichtsverzorging gehad, Hilde neemt de tijd om goed naar je huid te kijken en gebruikt goede producten.
Hilde is professioneel, legt de stappen goed uit, stelt je op je gemak en geeft advies. Indien nodig/mogelijk wordt de behandeling aangepast. Het was een fijne ervaring en ook gezellig. De volgende behandelingen staan al gepland! Bedankt Hilde! :)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Met bijna 15 jaar ervaring bij een pharmaceutische firma is er veel medische kennis in huis. Sinds ruim 5 jaar zet ik dat graag in voor iedereen die met een huidvraag bij Skin8 aanklopt. Voor mij zijn de ingrediënten en de concentratie werkzame stoffen in cosmetica bepalend voor huidverbetering op het hoogste niveau. Zo werk ik graag met Dr.Baumann en Image Skincare. Schoonheid zegt mij niet zoveel, maar wel een prachtig verzorgde en vooral gezonde huid. Gun jezelf fijne cosmetica en onderhoudt je huid met effectieve behandelingen die echt het verschil zullen maken. Je kunt ook advies krijgen voor ontgiften en supplementen op het allerhoogste niveau. Ga jij ook voor een gezonde zachte huid en wil je daar nog heel lang blij mee zijn? Zoek je echt de juiste crèmes voor jouw huid? Dan is Skin8 jouw adres en help ik je heel graag bij het bereiken van jouw doelen!. Tot ziens! En o ja....ik werk alleen op afspraak😉.

Behandelingen

Haar
Massage
Lichaam
Gezicht
Medisch en tanden

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Spatscherm gebruikt door personeel
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon

Over

SKIN8: Skincare and Anti-aging Clinic
Waterweegbree 133
4823NE Breda

SKIN8: Skincare and anti-aging clinic in Breda vind je in de rustige omgeving van de Haagse Beemden. Hier draait alles om huidverbetering en huidverzorging. Specialiste Hilde weet als geen ander hoe belangrijk het is om jouw huid goed te verzorgen. Ze kan jou niet alleen verblijden met haalbaar advies voor huidverbetering, maar ze voert ook behandelingen uit waarbij je direct resultaat ziet. Door de ervaring in de farmacie en de vakkennis van de ingrediënten in producten, merk je dat je huid opknapt. Je krijgt gefundeerde uitleg over de werkzame stoffen en concentraties in de cosmetica; en dat in een rustige omgeving, via een privé-ingang en met maximale betrokkenheid. Of je nu komt om een specifiek probleem aan te pakken of om te ontspannen; je zult de salon met een mooie, betere en gezonde huid verlaten. Er wordt gewerkt met de producten van Image Skincare en Dr. Baumann.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Medik8
Salonawards
lgbtqiaplus

Huidklinieken in de buurt