SKIN8: Skincare and Anti-aging Clinic

4,7
27 reviews
Waterweegbree 133, Breda, 4823NE

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,7
27 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne behandeling gehad en Hilde heeft mij goed, vriendelijk en uitgebreid behandeld en geadviseerd.
Het was een heerlijk ontspannen eerste behandeling. Ik kom graag nog eens. Hilde is helder in haar verhaal, haar keuzes en weet zich goed voor te bereiden alvorens ze met je aan de slag gaat. Ze vertelt precies wat ze ziet, wat ze met je gaat doen en waarom.
Ik had een kennismakingsbehandeling, ik werd vriendelijk ontvangen , de sfeer was aangenaam. Hilde heeft eerst naar mijn huid gekeken en vervolgens heeft ze mij deskundig advies gegeven. De behandeling was vrij kort maar wel aangenaam. Hilde gaf uitleg bij elke handeling die ze uitvoerde. Ik raad haar zeker aan!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Hilde
Huidspecialist
4.9
21 reviews

Over

Met bijna 15 jaar ervaring bij een pharmaceutische firma is er veel medische kennis in huis. Sinds ruim 5 jaar zet ik dat graag in voor iedereen die met een huidvraag bij Skin8 aanklopt. Voor mij zijn de ingrediënten en de concentratie werkzame stoffen in cosmetica bepalend voor huidverbetering op het hoogste niveau. Zo werk ik graag met Dr.Baumann en Image Skincare. Schoonheid zegt mij niet zoveel, maar wel een prachtig verzorgde en vooral gezonde huid. Gun jezelf fijne cosmetica en onderhoudt je huid met effectieve behandelingen die echt het verschil zullen maken. Je kunt ook advies krijgen voor ontgiften en supplementen op het allerhoogste niveau. Ga jij ook voor een gezonde zachte huid en wil je daar nog heel lang blij mee zijn? Zoek je echt de juiste crèmes voor jouw huid? Dan is Skin8 jouw adres en help ik je heel graag bij het bereiken van jouw doelen!. Tot ziens! En o ja....ik werk alleen op afspraak😉.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Medisch en tanden

Over

SKIN8: Skincare and Anti-aging Clinic
Waterweegbree 133
4823NE Breda

SKIN8: Skincare and anti-aging clinic in Breda vind je in de rustige omgeving van de Haagse Beemden. Hier draait alles om huidverbetering en huidverzorging. Specialiste Hilde weet als geen ander hoe belangrijk het is om jouw huid goed te verzorgen. Ze kan jou niet alleen verblijden met haalbaar advies voor huidverbetering, maar ze voert ook behandelingen uit waarbij je direct resultaat ziet. Door de ervaring in de farmacie en de vakkennis van de ingrediënten in producten, merk je dat je huid opknapt. Je krijgt gefundeerde uitleg over de werkzame stoffen en concentraties in de cosmetica; en dat in een rustige omgeving, via een privé-ingang en met maximale betrokkenheid. Of je nu komt om een specifiek probleem aan te pakken of om te ontspannen; je zult de salon met een mooie, betere en gezonde huid verlaten. Er wordt gewerkt met de producten van Image Skincare en Dr. Baumann.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Medik8

Huidklinieken in de buurt