So Much Hair

4,1
58 reviews
Hoogstraat 113, Schiedam, 3111HD
Open Tomorrow: 09:00 - 22:00

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,1
58 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Nooit van me leve ga ik daar heen me wimpers waren zo slecht gezet nooit meegemaakt bizar gewoon. Toen ik terug mog om het op telossen zijn mijn winpers zonder enige lotion of verwijder creme er zo vanaf gehaald pijnlijk..en een nieuwe set erop, had ontstoken oog eind van de dag..ben naar een exper gegaan voor de wimpers en die wist niet wat ze zag !!! Heeft 3 kwartier geduurd met oplos creme om ze eraf te krijgen...had bijna geen winpers meer..nagels waren super gezet door een meisje mila.
Ik had een afspraak om 14:15, maar de vrouw zei dat ze maar een half uur werk had, en toen ik terugging, moest ik een half uur wachten! Omdat de twee salon’s naast elkaar lagen, probeerde de vrouw aan beide kanten in te halen! Het proces van het aanbrengen van wimpers, dat normaal 2 uur duurt, was in 30 minuten voltooid en ik kon mijn ogen niet openen vanwege mijn brandende ogen!Twee dagen nadat ik het had, viel het allemaal af, ik zal nooit meer gaan! Ik raad het zeker niet aan! Jammer €50,
She was grate very nice hair cut
.ĺoo
Een warme welkom met een glimlach, deskundig en snel geholpen en nog een lekker babbeltje ondertussen.. wat kan je nog meer willen?! Ik ben fan!
Show more reviews...

Meet the team

Edbraynie
Kapper specialist haarverlenging
4.2
31 reviews

About

Edbraynie Fox is een ervaren kapper, in het specialistische deel van het kappersvak. Voor al u haarverlenging behandeling bent u bij haar op de juiste adres voor weaven, extentions of vlechten. We zijn ook expert op verven, highlights & balayage. Bent u Europees, Asiaat, Africaanse roots of mix...Bij So Much Hair kunt u bij Edbraynie te recht voor de juiste haarverlenging op maat!

Services

Hair
Face
Nails
Massage
Hair removal
Ruwaida

About

Ruwaida, een liefdevolle en gemotiveerde kapster. Ruwaida werkt netjes en secuur.

Services

Hair
Nicky

About

Nicky een creatieve duizend poot en ze geniet heerlijk van haar werk als kapster. Onze medewerkster met een Vlaams accent, ze spreekt Vlaams/Nederlands, Engels en Papiamento.

Services

Hair
Gintare

About

Gintare onze Nail Technician t uit Litouwen, weet jouw handen en voeten goed te verzorgen met een Russian manicure & Pedicure, uiteraard is ze expert in haar vak en doet ze ook overige nagelstylingen.

Services

Nails
Vincent

About

Vincent is onze West Afrikaanse masseur, met zijn passie voor het vak kom jouw lijf helemaal tot ontspanning.

Services

Massage
Selin

Services

Nails
Massage
Hair removal
Eva

About

Eva, de kapster uit Syrië naast knippen & föhnen, houdt ze ook van opsteken & bruidskapsels.

Services

Hair
samson

About

Samson, de duizendpoot van de salon, je haar, handen & voeten kan verzorgen.

Services

Hair
Nails

About

So Much Hair
Hoogstraat 113
3111HD Schiedam

In de Hoogstraat in Schiedam vind je kapsalon So Much Hair. Eigenaresse Edbraynie is gespecialiseerd in black en afro hair, maar ook met Europees haar kun je bij haar terecht. Ze knipt al vanaf haar dertiende en heeft twee jaar ervaring opgedaan in een Europese salon waar ze ook trainingen heeft gegeven. Voor elke knip- of kleurbeurt krijg je een uitgebreid advies. Samen met Edbraynie kijk je naar wat het beste bij jou past en wat jouw wensen zijn. Ook voor extensions, wigs, braids en dreadlocks zit je hier goed. Edbraynie zal ervoor zorgen dat jij altijd tevreden de salon zult verlaten.

MonMonday
09:0022:00
TueTuesday
08:0022:00
WedWednesday
09:0022:00
ThuThursday
09:0022:00
FriFriday
09:0022:00
SatSaturday
09:0022:00
SunSunday
09:0022:00

Hair Salons nearby