Hoogstraat 113, Schiedam, 3111HD

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Massage

Reviews

4,0
61 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ondanks me waardebon verlopen was hebben ze me toch geholpen & nagelstyliste was super sociaal en vriendelijk
Bijzonder. Terwijl mijn nagels werden gedaan kwam de meneer die mijn wimpers zou doen binnen. Hij zette harde rap muziek aan via zijn telefoon en ging luidruchtig spelen met de kinderen van de dame. Dat de kinderen er waren geen probleem, ik snap dat dat lastig is. Maar de meneer was niet klantgericht. Leek een beetje alsof hij net zijn bed uit kwam. Nu heb ik mooie nagels! Maar de wimpers, muah. Haar knippen is niet gebeurd, want dat kon niet(?). Geen afspraak over hoe we dat gaan oplossen.
Er was niemand terwel afspraak had
Nooit van me leve ga ik daar heen me wimpers waren zo slecht gezet nooit meegemaakt bizar gewoon. Toen ik terug mog om het op telossen zijn mijn winpers zonder enige lotion of verwijder creme er zo vanaf gehaald pijnlijk..en een nieuwe set erop, had ontstoken oog eind van de dag..ben naar een exper gegaan voor de wimpers en die wist niet wat ze zag !!! Heeft 3 kwartier geduurd met oplos creme om ze eraf te krijgen...had bijna geen winpers meer..nagels waren super gezet door een meisje mila.
Ik had een afspraak om 14:15, maar de vrouw zei dat ze maar een half uur werk had, en toen ik terugging, moest ik een half uur wachten! Omdat de twee salon’s naast elkaar lagen, probeerde de vrouw aan beide kanten in te halen! Het proces van het aanbrengen van wimpers, dat normaal 2 uur duurt, was in 30 minuten voltooid en ik kon mijn ogen niet openen vanwege mijn brandende ogen!Twee dagen nadat ik het had, viel het allemaal af, ik zal nooit meer gaan! Ik raad het zeker niet aan! Jammer €50,
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Selin

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Ontharen
Vincent

Over

Vincent is onze West Afrikaanse masseur, met zijn passie voor het vak kom jouw lijf helemaal tot ontspanning.

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Eva

Over

Eva, de kapster uit Syrië naast knippen & föhnen, houdt ze ook van opsteken & bruidskapsels.

Behandelingen

Haar
Nagels
Nicky

Over

Nicky een creatieve duizend poot en ze geniet heerlijk van haar werk als kapster. Onze medewerkster met een Vlaams accent, ze spreekt Vlaams/Nederlands, Engels en Papiamento.

Behandelingen

Haar
Nagels
Ruwaida

Over

Ruwaida, een liefdevolle en gemotiveerde kapster. Ruwaida werkt netjes en secuur.

Behandelingen

Haar
Nagels
Samson

Over

Samson, de duizendpoot van de salon, je haar, handen & voeten kan verzorgen.

Behandelingen

Haar
Nagels
Ingrid

Over

Onze Brazilaanse Wood Therapie specialist, heeft een stevige aanpak op de juiste plekken. Na een aantal sessies heeft u zichtbaar resultaat: - Vollere billen of platte buik - vermindering cellulitis - bloed circulatie

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Edbraynie
Kapper specialist haarverlenging
4.2
32 reviews

Over

Edbraynie Fox is een ervaren kapper, in het specialistische deel van het kappersvak. Voor al u haarverlenging behandeling bent u bij haar op de juiste adres voor weaven, extentions of vlechten. We zijn ook expert op verven, highlights & balayage. Bent u Europees, Asiaat, Africaanse roots of mix...Bij So Much Hair kunt u bij Edbraynie te recht voor de juiste haarverlenging op maat!

Behandelingen

Haar
Nagels
Massage
Ontharen

Over

So Much Hair
Hoogstraat 113
3111HD Schiedam

In de Hoogstraat in Schiedam vind je kapsalon So Much Hair. Eigenaresse Edbraynie is gespecialiseerd in black en afro hair, maar ook met Europees haar kun je bij haar terecht. Ze knipt al vanaf haar dertiende en heeft twee jaar ervaring opgedaan in een Europese salon waar ze ook trainingen heeft gegeven. Voor elke knip- of kleurbeurt krijg je een uitgebreid advies. Samen met Edbraynie kijk je naar wat het beste bij jou past en wat jouw wensen zijn. Ook voor extensions, wigs, braids en dreadlocks zit je hier goed. Edbraynie zal ervoor zorgen dat jij altijd tevreden de salon zult verlaten.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
08:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00

Kappers in de buurt