Space 4 beauty Noord

Noordeinde 145, 1121AK Landsmeer
4,2
15 reviews
Noordeinde 145, 1121AK Landsmeer

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,2
15 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ze liep nogal uit,dus de klant na mij was al 10min binnen voor ik überhaupt ad beurt was. "Nee, het ging allemaal niet lang duren.." 😳 Ik had ik het gevoel dat ik een nummertje was op een money making,lopende band. Ik ben zelf ondernemer& massagetherapeut en er is niks mis met geld verdienen, maar met iets meer tijd en vooral aandacht had ze een nieuwe vaste klant erbij gehad (+de deur bleek al even open te staan, tijdens afronden& aankleden, waardoor ons gesprek dus ook niet meer 'prive' bleek)
Fijne, zorgvuldige behandeling.
Super geholpen door Jeanette. Ik had in eerste instantie een andere gezichtsbehandeling geboekt maar zij rade mij een andere aan die beter bij mijn huid past. Mijn huid is voor het eerst een keer niet rood nadat we veel aan is gezeten. Ben er erg blij mee!
Ik kom nu al ruim 10 jaar 1x per maand bij Space4Beauty en ben zeer tevreden over de behandeling(en) aldaar. Het is er schoon, gezellig en altijd met een zeer persoonlijke benadering. Jeanette, de eigenaresse, heeft echt hart voor haar zaak en zeer goed en persoonlijk contact met de klanten. De aanpak is professioneel, het aanbod enorm divers en de omgang heel prettig. Voor schoonheidsbehandelingen raad ik dan ook van harte Space4Beauty aan!
Show more reviews...

Meet the team

Jeanette
3.3
5 reviews

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal

About

Space 4 beauty Noord
Noordeinde 145
1121AK Landsmeer

Space 4 beauty Noord is een fijne plek waar je terecht kunt voor huidverbetering, ontspanning en beauty. Jeanette en Alexandra zijn gediplomeerde schoonheidsspecialistes met veel ervaring. Zo weten ze precies wat jouw huid nodig heeft en doen ze er alles aan om jou volledig te verwennen. Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met producten van Sothys, waarmee doelgerichte verzorging wordt geboden. Met de ruime openingstijden is er bij Space 4 beauty Noord altijd wel een moment waarop jij kunt genieten van wat me-time.

MonMonday
10:0020:00
TueTuesday
10:0020:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby