Space 4 beauty Noord

Noordeinde 145, 1121AK Landsmeer
4,5
12 reviews
Noordeinde 145, 1121AK Landsmeer

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,5
12 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Super geholpen door Jeanette. Ik had in eerste instantie een andere gezichtsbehandeling geboekt maar zij rade mij een andere aan die beter bij mijn huid past. Mijn huid is voor het eerst een keer niet rood nadat we veel aan is gezeten. Ben er erg blij mee!
Vanessa
9 days ago
Ik kom nu al ruim 10 jaar 1x per maand bij Space4Beauty en ben zeer tevreden over de behandeling(en) aldaar. Het is er schoon, gezellig en altijd met een zeer persoonlijke benadering. Jeanette, de eigenaresse, heeft echt hart voor haar zaak en zeer goed en persoonlijk contact met de klanten. De aanpak is professioneel, het aanbod enorm divers en de omgang heel prettig. Voor schoonheidsbehandelingen raad ik dan ook van harte Space4Beauty aan!
YA Tamminga
4 months ago
Jeannette en haar team maken van ieder bezoek een heerlijk moment voor mezelf. Dankzij Space4beauty ben ik van mijn acne af en is mijn huid in goede conditie. En eindelijk heb ik ook die volle wenkbrauwen helemaal in shape. :)
Jackie
4 months ago
Het is altijd een feestje om naar Jeannette te gaan. Ik kom er keurig verzorgd en opgeruimd vandaan, ook door ons fijne contact. Bovendien gebruikt zij een speciale, natuurlijke hars die mijn (hypergevoelige) huid goed kan verdragen. Van harte aanbevolen!
KK
4 months ago
Vakkundig personeel maar ook altijd tijd voor een grapje. Toppers zijn het!
Kemp
4 months ago
Show more reviews...

About

Space 4 beauty Noord
Noordeinde 145
1121AK Landsmeer

Space 4 beauty Noord is een fijne plek waar je terecht kunt voor huidverbetering, ontspanning en beauty. Jeanette en Alexandra zijn gediplomeerde schoonheidsspecialistes met veel ervaring. Zo weten ze precies wat jouw huid nodig heeft en doen ze er alles aan om jou volledig te verwennen. Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met producten van Sothys, waarmee doelgerichte verzorging wordt geboden. Met de ruime openingstijden is er bij Space 4 beauty Noord altijd wel een moment waarop jij kunt genieten van wat me-time.

MonMonday
10:0020:00
TueTuesday
10:0020:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby