Noordeinde 145, Landsmeer, 1121AK
Morgen open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,4
17 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb een super goeie wax beurt gekregen echt met zorg en nauwkeurigheid. De behandelaar was fantastisch waardoor je heel snel op je gemak voelt.
Ze liep nogal uit,dus de klant na mij was al 10min binnen voor ik überhaupt ad beurt was. "Nee, het ging allemaal niet lang duren.." 😳 Ik had ik het gevoel dat ik een nummertje was op een money making,lopende band. Ik ben zelf ondernemer& massagetherapeut en er is niks mis met geld verdienen, maar met iets meer tijd en vooral aandacht had ze een nieuwe vaste klant erbij gehad (+de deur bleek al even open te staan, tijdens afronden& aankleden, waardoor ons gesprek dus ook niet meer 'prive' bleek)
Fijne, zorgvuldige behandeling.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jeanette
Eigenaar Space 4 Beauty Amsterdam en Space 4 Beauty Landsmeer
3.9
6 reviews

Over

In 2007 is Space 4 Beauty opgericht. Na afronding van een particuliere opleiding voor Schoonheidsspecialist deels op Aruba en deels Amsterdam, ben ik tijdens de opleiding al gestart met de salon. In 2008 heb ik mijn Vakdiploma Pedicure gehaald. Tevens is in 2008 de 2e vestiging gestart. En momenteel volg ik de Medische Opleiding voor Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten. Met mijn twee geweldige collega's Alexandra en Paulina zijn we druk doende om deze twee salons uit te breiden. Wij bieden een heel breed assortiment aan, wij zijn ook gespecialiseerd in huidverbetering, brazilian wax en PMU. Zo heeft Alexandra bijvoorbeeld haar zinnen gezet op Permanent Make-Up. Ze is namelijk ook Visagiste en dit past helemaal bij haar. Tevens werken we samen met Botox/Fillers Artsen. Zo breiden wij onze keuze aan behandelingen steeds verder uit. Leuk om te zien dat cliënten soms 4 uur in de salon aanwezig zijn. Ze combineren van allerlei behandelingen. Heel leuk! Wij zien ernaar uit om weer te Heropenen op woensdag 3 maart 2021. De Lockdown heeft 11 weken geduurd en dat was best heel pittig. We missen onze cliënten en kunnen niet wachten weer te beginnen. Tot snel!

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Spatscherm gebruikt door personeel
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon

Over

Space 4 beauty Noord
Noordeinde 145
1121AK Landsmeer

Space 4 beauty Noord is een fijne plek waar je terecht kunt voor huidverbetering, ontspanning en beauty. Jeanette en Alexandra zijn gediplomeerde schoonheidsspecialistes met veel ervaring. Zo weten ze precies wat jouw huid nodig heeft en doen ze er alles aan om jou volledig te verwennen. Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met producten van Sothys, waarmee doelgerichte verzorging wordt geboden. Met de ruime openingstijden is er bij Space 4 beauty Noord altijd wel een moment waarop jij kunt genieten van wat me-time.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt