Spraytan Amsterdam

Mobile beauty salon, 1018KV Amsterdam
4,9
52 reviews
Mobile beauty salon, 1018KV Amsterdam
Mobile therapist

Venue reviews

4,9
52 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter reviews

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Henderika
a year ago
Hele fijne ervaring aan huis, super snel en resultaat is mooi!
Fabienne
a year ago
Ik voelde mij heel erg op mijn gemak bij Asia: super aardig en professioneel. Spraytan zag er mooi en natuurlijk uit - iets waar ik best een beetje zenuwachtig voor was aangezien het mijn eerste keer was en een lichte huid hebt. Goede instructies voor- (wat de behandeling precies inhield) en achteraf (hoe de tan het beste te verzorgen voor optimaal resultaat). Ik zou iedereen Spraytan Amsterdam aanraden!
Lies
2 years ago
Very natural looking tan, stays on for days. Asia really takes her time getting it right. Service is good and quick and you don't feel awkward at all.
Pamela
2 years ago
Ik kom al heel lang bij Asia en ze is helemaal geweldig in alles wat ze doet!! Ik ben altijd super blij als ik bij haar ben geweest!
Melanie Evers
2 years ago
Show more reviews...

About

Spraytan Amsterdam
Mobile beauty salon
1018KV Amsterdam

Soms mis je net even een kleurtje. Dit is makkelijk op te lossen. Spraytan Amsterdam geeft jou op locatie, in Amsterdam Centrum, Amsterdam-Oost, de Pijp, Amsterdam Zuid of Amsterdam Oud-West, veilig en snel een natuurlijke teint door middel van airbrush-tanning. Ze komen bijvoorbeeld naar je huis of kantoor. De gebruikte vloeistof geeft een egaal resultaat en is niet schadelijk voor je huid. Er zijn verschillende kleuren en kleursterkten zodat de kleur op je huidtype wordt afgestemd. Er wordt gewerkt met vloeistoffen die bestaan uit een mix van plantaardige ingrediënten die parabeen en dierproefvrij zijn.

LET OP: Spraytan Amsterdam komt alleen bij je langs op locatie!
PLEASE NOTE: Spraytan Amsterdam has mobile services only at your own location!

MonMonday
12:0018:00
TueTuesday
12:0018:00
WedWednesday
12:0018:00
ThuThursday
12:0018:00
FriFriday
12:0018:00
SatSaturday
12:0018:00
SunSunday
12:0018:00
Venue awards
Top Rated 2017

Mobile Beauty nearby