Reviews

4,8
42 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben heel tevreden. Asia is super aardig en geeft duidelijke uitleg. Kleur heel mooi en natuurlijk. Totaal niet overdreven bruin (waar ik een beetje bang voor was). Net zoals als ik terug kom van vakantie.. Het ziet er mooi egaal uit.
Barbara
2 maanden geleden
De spraytan wordt onze secuur aangebracht, grondig, en met veel oog voor detail. Erg fijn! Ben benieuwd hoeveel dagen de kleur zichtbaar zal blijven.
Lieke
2 maanden geleden
Super snelle, vriendelijke en goede service! Dit is de tweede keer dat ik een spraytan heb gehad bij Spraytan Amsterdam, de volgende keer weer hier!
Josephine
2 maanden geleden
Leuke dame,die snel en vakkundig je een mooie kleur geeft. Ga zeker vaker boeken. Komt ook heel fijn naar je eigen huis toe. Goed als je niet zoveel tijd hebt.
Salon
2 maanden geleden
Heel erg tevreden! Ik heb een lichte huid maar ziet er natuurlijk uit. In Zuidoost en Noord is het aan huis bezoeken wel duurder, dat had ik niet begrepen toen ik boeken. Ik kom zeker terug
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Spraytan Amsterdam
Grote Wittenburgerstraat 31b
1018KV Amsterdam

Soms mis je net even een kleurtje. Dit is makkelijk op te lossen. Spraytan Amsterdam geeft jou op locatie, in Amsterdam Centrum, Amsterdam-Oost, de Pijp, Amsterdam Zuid of Amsterdam Oud-West, veilig en snel een natuurlijke teint door middel van airbrush-tanning. Ze komen bijvoorbeeld naar je huis of kantoor. De gebruikte vloeistof geeft een egaal resultaat en is niet schadelijk voor je huid. Er zijn verschillende kleuren en kleursterkten zodat de kleur op je huidtype wordt afgestemd. Er wordt gewerkt met vloeistoffen die bestaan uit een mix van plantaardige ingrediënten die parabeen en dierproefvrij zijn.

LET OP: dit is alleen op locatie, Spraytan Amsterdam heeft geen salon!
PLEASE NOTE: mobile services only! There is no Spraytan Amsterdam salon address that you can visit.

Maandag
12:0018:00
Dinsdag
12:0018:00
Woensdag
12:0018:00
Donderdag
12:0018:00
Vrijdag
12:0018:00
Zaterdag
12:0018:00
Zondag
12:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt