Aalsmeerweg 67H, Amsterdam, 1059AD
Open Tomorrow: 10:00 - 19:00

Browse services

All
Hair
Nails

Venue reviews

4,6
73 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
As always great service and nice conversations.
Show venue reply...
Excellent manicure.
Show venue reply...
Ik heb mijn nagels laten doen bij Style2change. Het is een schoon salon, de ontvangst is welkom en het is een fijne, rustige setting. Willem wil graag het beste voor zijn klanten, is vriendelijk en doet er alles aan het een ontspannende ervaring te laten zijn!
Show venue reply...
Every time this place makes look better and better :)
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Toni
Stylist
5.0
9 reviews

About

Een enthousiaste en positief ingestelde hairstylist die op de hoogte is van de laatste trends. Door goed te luisteren naar jouw wensen weet Toni deze trends te vertalen in de perfecte coupe of kleur.

Services

Hair
Willem
Nailstylist
4.6
32 reviews

About

Voorheen werkzaam in de Fashion industrie en nu als nailstylist met nog steeds veel liefde voor mode en kleur. Willem vindt het heerlijk om jouw handen en voeten tot in de perfectie te verzorgen.

Services

Nails
Edwin
Topstylist

About

Een topstylist en kleurspecialist die zeer gedreven en technisch de stijl creëert die bij jou past. Extreem of klassiek niets is te gek.

Services

Hair

About

Style2change Hair & Beauty
Aalsmeerweg 67H
1059AD Amsterdam

Wil je even heerlijk ontspannen en genieten van een luxe schoonheids- of kappersbehandeling? Dan ben je bij Style2change Hair & Beauty aan de Aalsmeerweg in Amsterdam aan het juiste adres. Zowel mannen als vrouwen zijn hier van harte welkom om zich volledig in de watten te laten leggen. Ga voor een heerlijke gezichtsbehandeling, nagelverzorging, goede ontharing of laat je wimpers en wenkbrauwen grondig onder handen nemen.

Ook als je toe bent aan een nieuwe coupe zit je hier goed. Zo kun je hier ondere andere terecht voor diverse knip- en kleurbehandelingen. Het ervaren team beheerst verschillende kleurtechnieken, zoals ombre, balayage en high- en lowlights. In deze salon weten ze precies de juiste balans te vinden tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid waardoor jij weer zult gaan stralen.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
Closed
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
Closed

Skin Clinics nearby