Style2change Hair & Beauty

4,8
118 reviews
Aalsmeerweg 67H, Amsterdam, 1059AD
Open Vandaag: 10:00 - 19:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels

Reviews

4,8
118 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Gezellig ochtend gehad met Willem! Mooie nagels, ontzettend veel kleur keuze, hij legde uit wat hij deed, erg fijn! Ik kom zeker terug :)
Toon reactie salon...
Had iets strakker kunnen worden aangebracht en duurt wat langer omdat het met de hand gaat ipv met (vijl)machientje. Maar ook zorgvuldig en heel vriendelijk!
Toon reactie salon...
Willem was very welcoming and friendly with me! Very nice spa pedicure and nail polish, I'm super happy with the experience :)
Toon reactie salon...
Really nice salon
Toon reactie salon...
Super happy with my curly blowdry :)
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Toni
Stylist
5.0
18 reviews

Over

Een enthousiaste en positief ingestelde hairstylist die op de hoogte is van de laatste trends. Door goed te luisteren naar jouw wensen weet Toni deze trends te vertalen in de perfecte coupe of kleur.

Behandelingen

Haar
Willem
Nailstylist
4.9
59 reviews

Over

Voorheen werkzaam in de Fashion industrie en nu als nailstylist met nog steeds veel liefde voor mode en kleur. Willem vindt het heerlijk om jouw handen en voeten tot in de perfectie te verzorgen.

Behandelingen

Nagels
Edwin
Topstylist

Over

Een topstylist en kleurspecialist die zeer gedreven en technisch de stijl creëert die bij jou past. Extreem of klassiek niets is te gek.

Behandelingen

Haar

Over

Style2change Hair & Beauty
Aalsmeerweg 67H
1059AD Amsterdam

Wil je even heerlijk ontspannen en genieten van een luxe schoonheids- of kappersbehandeling? Dan ben je bij Style2change Hair & Beauty aan de Aalsmeerweg in Amsterdam aan het juiste adres. Zowel mannen als vrouwen zijn hier van harte welkom om zich volledig in de watten te laten leggen. Ga voor een heerlijke gezichtsbehandeling, nagelverzorging, goede ontharing of laat je wimpers en wenkbrauwen grondig onder handen nemen.

Ook als je toe bent aan een nieuwe coupe zit je hier goed. Zo kun je hier ondere andere terecht voor diverse knip- en kleurbehandelingen. Het ervaren team beheerst verschillende kleurtechnieken, zoals ombre, balayage en high- en lowlights. In deze salon weten ze precies de juiste balans te vinden tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid waardoor jij weer zult gaan stralen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Style2change Hair & Beauty

Style2change Hair & Beauty is geopend dinsdag en woensdag, vrijdag van 10:00 tot 19:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. De salon is gesloten maandag, donderdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Style2change Hair & Beauty zijn: Manicure, Mannen knippen en Gellak pedicure
De populairste behandeling, Manicure, heeft een gemiddelde prijs van € 32,68.
Bij Style2change Hair & Beauty kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
lgbtqiaplus

Huidklinieken in de buurt