Kerkstraat 29, Oud-Beijerland, 3262PG
Open Today: 09:30 - 21:30

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Body
Medical & Dental

Venue reviews

4,8
23 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Cindy legde heel goed uit wat voor behandeling gezien mijn huid het beste is & dat een huid ook goed voorbereid moet worden op bepaalde behandelingen. Ik had een peeling gecombineerd met RF. Mijn huid de dagen erna is erg mooi. Het effect is dus te zien. Vandaar ook de goed gekozen naam: Take time 4 beauty!
Goede behandeling, goede sfeer
Ik kwam bij Cindy terecht via de verzekeraar voor elektrisch epileren en mijn onzuivere huid. Was eerst bij een andere salon voor alleen mijn huid, maar na 1,5 jaar was er nog niet het gewenste resultaat. Na drie behandelingen bij Take time 4 beauty waren bijna al mijn onzuiverheden verdwenen en met de juiste producten (die ook niet heel duur zijn) blijft ook het gewenste resultaat. Ik ben nu 1,5 jaar klant en ben zeer tevreden.
Cindy is professioneel, geeft goed advies en is innovatief, altijd interesse in verbetering. Niet alleen heeft ze veel inhoudelijke kennis als schoonheidsspecialiste maar ook veel kennis van gezondheid, voeding en hoe de psyche werkt. Ik ervaar de afspraken bij TakeTime4Beauty niet alleen als een hele fijne behandeling maar ook als leerzaam. Ik kijk er altijd naar uit.
Cindy kijkt elke behandeling naar je huid wat het nodig heeft en geeft dan advies wat zij denkt dat het beste is. Toen ik voor het eerst bij haar kwam had ik heel erg last van gerste korrels en na een paar behandelingen niet meer. Elke stap die ze uitvoert wordt uitgelegd. Je kan haar altijd een berichtje sturen met vragen en deze worden heel snel beantwoord.
Show more reviews...

Meet the team

Charlotte
Zelfstandig medewerkster

About

Charlotte heeft een passie voor het mooier maken van de buitenkant van de mens. Zij is, naast beautystylist, praktiserend fysiotherapeut en lifestylecoach. Haar passie voor styling maakt dat ze al van jongs af aan het beauty vakuitvoert. Wil jij een visite kaartje afgeven door te shinen? Charlotte maakt dat je er prachtig uitziet met nagels, wimpers en wenkbrauwen volledig passend bij jou. Op zoek naar een heerlijk cadeau. Met haar webshop https://www.lekkerenleuk.nl biedt ze de leukste cadeaus van o.a. Bomb Cosmetics.

Services

Body
Face
Nails
Hair removal

Portfolio

Jacqueline
Zelfstandig medewerkster

About

Jacqueline is een jonge, echter al ervaren onderneemster. Ze wil niets liever dan haar medemens mooier maken. Daarnaast is heeft zij zich gespecialiseerd in permanente make-up, microneedling, acne en permanent ontharen. Ze staat niet stil en nieuwe behandelingen en technieken leren vind ze heerlijk.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal
Medical & Dental
Cindy

About

Mijn naam is Cindy Bos. Schoonheidsspecialist sinds 1996. De salon is altijd in beweging geweest. O.a. omdat ik altijd op zoek ben naar de beste producten en apparatuur in de markt met een eerlijke prijs- kwaliteit verhouding. Schoonheid komt van binnenuit en wordt weerspiegeld aan de buitenkant. Een filosofie waar ik volledig achter sta. De maakbare schoonheid zoals we die nu steeds meer gaan zien staat ver van mij af. Als specialist in de schoonheid wil ik juist jouw uniekheid benadrukken. Want jij bent uniek. Door op een holistische manier (de mens als geheel) met je samen te werken zijn we in staat om oplossingen te bieden voor de langere termijn. Wij zetten behandelingen en apparatuur in die de huid stimuleren in het vermogen om zichzelf te verbeteren. Ook vakgenoten de kans geven zich te ontwikkelen en hun passie te volgen is iets waar ik enorm van geniet. Om deze reden werk ik samen met partners die ieder hun eigen expertise en passie hebben.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal
Medical & Dental

Portfolio

About

Take time 4 beauty
Kerkstraat 29
3262PG Oud-Beijerland

De filosofie van Take Time 4 Beauty is dat iedereen mooier en vitaler door het leven kan. Met verschillende schoonheidsbehandelingen proberen ze hun filosofie te verwezenlijken. Je kunt hier terecht voor biologische huidverbetering voor een stralend mooie huid, of lifestyle advies en effectief gewicht verliezen. Maar ook als je spijt hebt van je tatoeage, verwijderen ze deze met een geavanceerde NdYag laser. Daarnaast kun je behandelingen kiezen om definitief te ontharen, te zonnen of tegen acné.

MonMonday
09:3021:30
TueTuesday
09:3021:30
WedWednesday
09:3021:30
ThuThursday
09:3021:30
FriFriday
09:3021:30
SatSaturday
09:3014:00
SunSunday
Closed

Skin Clinics nearby