Take Time 4 Beauty

4,7
27 reviews
Kerkstraat 29, Oud-Beijerland, 3262PG
Vandaag open: 09:00 - 21:30

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,7
27 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mooie nette salon en vriendelijk personeel.
Cindy legde heel goed uit wat voor behandeling gezien mijn huid het beste is & dat een huid ook goed voorbereid moet worden op bepaalde behandelingen. Ik had een peeling gecombineerd met RF. Mijn huid de dagen erna is erg mooi. Het effect is dus te zien. Vandaar ook de goed gekozen naam: Take time 4 beauty!
Goede behandeling, goede sfeer
Ik kwam bij Cindy terecht via de verzekeraar voor elektrisch epileren en mijn onzuivere huid. Was eerst bij een andere salon voor alleen mijn huid, maar na 1,5 jaar was er nog niet het gewenste resultaat. Na drie behandelingen bij Take time 4 beauty waren bijna al mijn onzuiverheden verdwenen en met de juiste producten (die ook niet heel duur zijn) blijft ook het gewenste resultaat. Ik ben nu 1,5 jaar klant en ben zeer tevreden.
Cindy is professioneel, geeft goed advies en is innovatief, altijd interesse in verbetering. Niet alleen heeft ze veel inhoudelijke kennis als schoonheidsspecialiste maar ook veel kennis van gezondheid, voeding en hoe de psyche werkt. Ik ervaar de afspraken bij TakeTime4Beauty niet alleen als een hele fijne behandeling maar ook als leerzaam. Ik kijk er altijd naar uit.
Toon meer reviews...

Over

Take Time 4 Beauty
Kerkstraat 29
3262PG Oud-Beijerland

De filosofie van Take Time 4 Beauty is dat iedereen mooier en vitaler door het leven kan. Met verschillende schoonheidsbehandelingen proberen ze hun filosofie te verwezenlijken. Je kunt hier terecht voor biologische huidverbetering voor een stralend mooie huid, of lifestyle advies en effectief gewicht verliezen. Maar ook als je spijt hebt van je tatoeage, verwijderen ze deze met een geavanceerde NdYag laser. Daarnaast kun je behandelingen kiezen om definitief te ontharen, te zonnen of tegen acné.

MaMaandag
09:0021:30
DiDinsdag
09:0021:30
WoWoensdag
09:3021:30
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3021:30
ZaZaterdag
09:3014:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt