Reviews

4,3
42 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vreselijk ! Op de tijd van afspraak ben ik anderhalf uur voor gesloten deur gestaan hopelijk dat iemand mij naar binnen kon laten ! Dus ben daar voor niets geweest ! Slecht geregeld ! Niet doen !
Irina van Hamond
22 dagen geleden
Vriendelijke professionele arts. Luistert naar mijn wensen
Anoniem
2 maanden geleden
Vandaag voor controle geweest nadat ik 2 weken geleden een botox en filler behandeling heb gehad. Ik ben heel tevreden. Wederom een prettige behandeling, service is top en de persoonlijke aandacht is erg prettig. Kortom... Een aanrader!
Nelleke Proost
2 maanden geleden
Sima Raji
2 maanden geleden
ik heb geprobeerd een nieuwe afspraak te maken omdat ik niet helemaal tevreden ben, ik hoop dat Elvira mij even kan bellen zodat we even af kunnen spreken om te laten zien waarom ik niet tevreden ben tel:0655986493 gr. Cora van den Hoek
Cora van den Hoek
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautyfillers
Stelle 2
3191KE Hoogvliet

Als je ouder wordt verliest je huid aan elasticiteit. Je huid wordt slapper en langzaam zie je de rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Ben je hier niet blij mee en wil je er wat aan doen? BeautyFillers in Rotterdam is een praktijk voor huidverzorging waar een gespecialiseerd en goed opgeleid team van artsen jou door middel van injectables de mooie vorm van je gezicht en de scherpe lijnen weer teruggeeft. Kwaliteit en veiligheid gaan boven alles en ze gebruiken kwaliteitsproducten; alles om jou weer stralend de deur uit te laten gaan.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:0019:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
11:0016:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt