The Cryo and Spa Experience

Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag
4,9
9 reviews
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag
Off peak

Browse services

All
Massage
Body

Venue reviews

4,9
9 reviews
Ambience
Cleanliness
Spa Facilities
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Jeroen
7 days ago
De behandelingen in het Cryo-apparaat hebben mijn bloedcirculatie verbeterd en vervelende spierpijntjes opgelost. Door de NOVOTHOR ziet mijn huid er veel beter uit en slaap ik ook beter 's nachts
Berno Deckers
a year ago
Jaren lang last gehad van "chronische" verkoudheid. Menig KNO-arts bezocht en dito testen gehad. De klachten bleven. Totdat ik de cryo had ontdekt. Ik had eerst een losse behandeling geprobeerd en voelde mij toen veel energieker. Op advies heb ik een Booster genomen. Na de 3e behandeling sliep ik beter en merkte dat mijn verkoudheid al minder werd. Zeker naar het einde van de booster toe, werd ik zelfs wakker zonder een verstopte neus! Ik had dat veel eerder moeten weten, had een operatie aan mijn neus bespaard kunnen blijven......
Jerry
a year ago
Ik neem graag een duik in de Noordzee. Dit is een verfrissend en vooral ook efficiënt alternatief. Aanrader. Hartelijke ontvangst.
Josette
a year ago
De ervaringen met De Cryo en NOVOTHOR waren zeer plezant, een echte aanrader!
Jillian Jordan
a year ago
Show more reviews...

About

The Cryo and Spa Experience
Prinses Beatrixlaan 582
Den Haag

Zou je niets liever willen dan je gezondheid verbeteren of simpelweg minder stress willen ervaren? De innovatieve The Cryo and Spa Experience in Bezuidenhout staat voor je klaar. Je kunt hier terecht voor effectieve behandelingen om het lichamelijk herstel te versnellen en te boosten. Zo is er de vooruitstrevende lichttherapie van NovoTHOR en de Cryo. Met cryotherapie wordt je lichaam voor enkele minuten blootgesteld aan gereguleerde kou, waardoor je natuurlijke lichaamsprocessen in gang worden gezet. Stimuleer al je zintuigen en ontspan met een vitamineboost en mineraalwater mét een sessie in de massagestoel achteraf. Je kunt ook kiezen voor traditionelere ontspanningsmethode met een stoelmassage.

Handig om te weten: The Cryo and Spa Experience vind je op de 2e etage van de C-toren van het WTC. Neem de roltrap naar boven en sla links af.

MonMonday
10:0016:00
TueTuesday
10:0016:00
WedWednesday
09:0016:00
ThuThursday
09:0016:00
FriFriday
09:0014:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed

Day Spas nearby