The Cryo and Spa Experience

Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag

Sorry, The Cryo and Spa Experience is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Isara Wellness

1854 reviews
Laan van Meerdervoort 274, Den Haag

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness

Reviews

4,9
9 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De behandelingen in het Cryo-apparaat hebben mijn bloedcirculatie verbeterd en vervelende spierpijntjes opgelost. Door de NOVOTHOR ziet mijn huid er veel beter uit en slaap ik ook beter 's nachts
Jaren lang last gehad van "chronische" verkoudheid. Menig KNO-arts bezocht en dito testen gehad. De klachten bleven. Totdat ik de cryo had ontdekt. Ik had eerst een losse behandeling geprobeerd en voelde mij toen veel energieker. Op advies heb ik een Booster genomen. Na de 3e behandeling sliep ik beter en merkte dat mijn verkoudheid al minder werd. Zeker naar het einde van de booster toe, werd ik zelfs wakker zonder een verstopte neus! Ik had dat veel eerder moeten weten, had een operatie aan mijn neus bespaard kunnen blijven......
Ik neem graag een duik in de Noordzee. Dit is een verfrissend en vooral ook efficiënt alternatief. Aanrader. Hartelijke ontvangst.
De ervaringen met De Cryo en NOVOTHOR waren zeer plezant, een echte aanrader!
Eerlijk is eerlijk, The Cryo & Spa Experience is meer dan ik had verwacht. Aan de hand van alle reviews over lichttherapie ben ik op zoek gegaan en de personeel was zeer informatieve en vriendelijk dat ik direct had besloten om mee te doen aan de LED Lichttherapie protocol die ze samen had gesteld. Ik dacht 'weet je het kan geen kwaad'. Ik ben uiteindelijk zeer tevreden over mijn behandelingen, omdat ik uiteindelijk minder pijn had dan tevoren. Ook al had ik alsnog stijfheid, was mijn pijn over het algemeen sterk verminderd. Ik nam geen paracetamol meer in en ik had meer zin om andere activiteiten te doen. Roy en Jelissa zijn echt de best. Ik voelde altijd naar geluisterd en zij waren altijd heel flexibel en bereid. Beter kon het niet zijn. Ik had direct het gevoel dat kennis en klantvriendelijkheid bij hun hoog op de lijst stond.
Toon meer reviews...

Over

The Cryo and Spa Experience
Prinses Beatrixlaan 582
Den Haag

Zou je niets liever willen dan je gezondheid verbeteren of simpelweg minder stress willen ervaren? De innovatieve The Cryo and Spa Experience in Bezuidenhout staat voor je klaar. Je kunt hier terecht voor effectieve behandelingen om het lichamelijk herstel te versnellen en te boosten. Zo is er de vooruitstrevende lichttherapie van NovoTHOR en de Cryo. Met cryotherapie wordt je lichaam voor enkele minuten blootgesteld aan gereguleerde kou, waardoor je natuurlijke lichaamsprocessen in gang worden gezet. Stimuleer al je zintuigen en ontspan met een vitamineboost en mineraalwater mét een sessie in de massagestoel achteraf. Je kunt ook kiezen voor traditionelere ontspanningsmethode met een stoelmassage.

Handig om te weten: The Cryo and Spa Experience vind je op de 2e etage van de C-toren van het WTC. Neem de roltrap naar boven en sla links af.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0016:00
WoWoensdag
09:0016:00
DoDonderdag
09:0016:00
VrVrijdag
09:0014:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten