The Cryo and Spa Experience

Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag
4,9
9 reviews
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jeroen
één maand geleden
De behandelingen in het Cryo-apparaat hebben mijn bloedcirculatie verbeterd en vervelende spierpijntjes opgelost. Door de NOVOTHOR ziet mijn huid er veel beter uit en slaap ik ook beter 's nachts
Berno Deckers
één jaar geleden
Jaren lang last gehad van "chronische" verkoudheid. Menig KNO-arts bezocht en dito testen gehad. De klachten bleven. Totdat ik de cryo had ontdekt. Ik had eerst een losse behandeling geprobeerd en voelde mij toen veel energieker. Op advies heb ik een Booster genomen. Na de 3e behandeling sliep ik beter en merkte dat mijn verkoudheid al minder werd. Zeker naar het einde van de booster toe, werd ik zelfs wakker zonder een verstopte neus! Ik had dat veel eerder moeten weten, had een operatie aan mijn neus bespaard kunnen blijven......
Jerry
één jaar geleden
Ik neem graag een duik in de Noordzee. Dit is een verfrissend en vooral ook efficiënt alternatief. Aanrader. Hartelijke ontvangst.
Josette
één jaar geleden
De ervaringen met De Cryo en NOVOTHOR waren zeer plezant, een echte aanrader!
Jillian Jordan
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

The Cryo and Spa Experience
Prinses Beatrixlaan 582
Den Haag

Zou je niets liever willen dan je gezondheid verbeteren of simpelweg minder stress willen ervaren? De innovatieve The Cryo and Spa Experience in Bezuidenhout staat voor je klaar. Je kunt hier terecht voor effectieve behandelingen om het lichamelijk herstel te versnellen en te boosten. Zo is er de vooruitstrevende lichttherapie van NovoTHOR en de Cryo. Met cryotherapie wordt je lichaam voor enkele minuten blootgesteld aan gereguleerde kou, waardoor je natuurlijke lichaamsprocessen in gang worden gezet. Stimuleer al je zintuigen en ontspan met een vitamineboost en mineraalwater mét een sessie in de massagestoel achteraf. Je kunt ook kiezen voor traditionelere ontspanningsmethode met een stoelmassage.

Handig om te weten: The Cryo and Spa Experience vind je op de 2e etage van de C-toren van het WTC. Neem de roltrap naar boven en sla links af.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0016:00
WoWoensdag
09:0016:00
DoDonderdag
09:0016:00
VrVrijdag
09:0014:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Spas in de buurt