Skin Clinics nearby

The Skin Studio

Stokviswater 12, Rotterdam, 3011DH

Sorry, The Skin Studio is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

C-Beauty

430 reviews
Walenburgerplein 174, Rotterdam

huidbehandelingen-rotterdam.nl

44 reviews
Schapendreef 133, 3034ZL Rotterdam

Huidkliniek Beter

49 reviews
Coolhaven 90, 3024 AG Rotterdam, Nederland

Popular services

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage

Venue reviews

4,9
31 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Afgelopen vrijdag had ik mijn eerste kennismaking behandeling gedaan bij Luenna. Het was heerlijke, echt een aanrader! Was lang op zoek naar een professional voor de getinte huid in Rotterdam. Meteen vervolg afspraak gemaakt!!
Show venue reply...
Heerlijke behandeling gehad
Ben onlangs een dermatude behandeling ondergaan bij Luenna. Heb de hele behandeling prettig ervaren onder het genot van rustgevende muziek.
Show venue reply...
Eindelijk een salon gevonden met behandelingen/producten die écht werken voor mijn getinte huid met gemiddelde acne. Niet alleen in de salon, maar ook per e-mail is Luenna bereid om goed (product)advies te geven. Sommige behandelingen en producten zijn prijzig, maar echt dubbel en dwars het geld waard.
Meerdere behandelingen gehad bij Luenna en daarbij ook haar advies opgevolgd voor de thuisproducten. Hiermee super mooie resultaten behaald!
Show more reviews...

About

The Skin Studio
Stokviswater 12
3011DH Rotterdam

Bij The Skin Studio staat huidverbetering centraal. Met een specialisatie voor de gekleurde huid en in permanente make-up, kun je hier met bijna al je huidproblemen terecht. Naast het brede assortiment aan gezichtsbehandelingen, worden er ook waxbehandelingen uitgevoerd in de salon. Bij eigenaresse Luenna kun je langskomen voor veilige en doelgerichte resultaten. Met passie en liefde voor de huid zal zij je helpen aan een persoonlijk en op maat gemaakte behandeling.

MonMonday
11:0019:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
11:0018:00
ThuThursday
11:0018:00
FriFriday
11:0018:00
SatSaturday
10:0015:00
SunSunday
Closed