The Skin Studio

Stokviswater 12, 3011DH Rotterdam
4,8
31 reviews
Stokviswater 12, 3011DH Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Afgelopen vrijdag had ik mijn eerste kennismaking behandeling gedaan bij Luenna. Het was heerlijke, echt een aanrader! Was lang op zoek naar een professional voor de getinte huid in Rotterdam. Meteen vervolg afspraak gemaakt!!
Gina Giel
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Heerlijke behandeling gehad
Anoniem
4 maanden geleden
Ben onlangs een dermatude behandeling ondergaan bij Luenna. Heb de hele behandeling prettig ervaren onder het genot van rustgevende muziek.
Ashley
6 maanden geleden
Toon reactie salon...
Eindelijk een salon gevonden met behandelingen/producten die écht werken voor mijn getinte huid met gemiddelde acne. Niet alleen in de salon, maar ook per e-mail is Luenna bereid om goed (product)advies te geven. Sommige behandelingen en producten zijn prijzig, maar echt dubbel en dwars het geld waard.
Joyce
één jaar geleden
Meerdere behandelingen gehad bij Luenna en daarbij ook haar advies opgevolgd voor de thuisproducten. Hiermee super mooie resultaten behaald!
Hanan
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

The Skin Studio
Stokviswater 12
3011DH Rotterdam

Bij The Skin Studio staat huidverbetering centraal. Met een specialisatie voor de gekleurde huid en in permanente make-up, kun je hier met bijna al je huidproblemen terecht. Naast het brede assortiment aan gezichtsbehandelingen, worden er ook waxbehandelingen uitgevoerd in de salon. Bij eigenaresse Luenna kun je langskomen voor veilige en doelgerichte resultaten. Met passie en liefde voor de huid zal zij je helpen aan een persoonlijk en op maat gemaakte behandeling.

MaMaandag
11:0019:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
11:0018:00
DoDonderdag
11:0018:00
VrVrijdag
11:0018:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt