The Skin Studio

Stokviswater 12, 3011DH Rotterdam
4,8
30 reviews
Stokviswater 12, 3011DH Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heerlijke behandeling gehad
Anoniem
één maand geleden
Ben onlangs een dermatude behandeling ondergaan bij Luenna. Heb de hele behandeling prettig ervaren onder het genot van rustgevende muziek.
Ashley
3 maanden geleden
Toon reactie salon...
Eindelijk een salon gevonden met behandelingen/producten die écht werken voor mijn getinte huid met gemiddelde acne. Niet alleen in de salon, maar ook per e-mail is Luenna bereid om goed (product)advies te geven. Sommige behandelingen en producten zijn prijzig, maar echt dubbel en dwars het geld waard.
Joyce
8 maanden geleden
Meerdere behandelingen gehad bij Luenna en daarbij ook haar advies opgevolgd voor de thuisproducten. Hiermee super mooie resultaten behaald!
Hanan
8 maanden geleden
Knusse salon op mooie locatie in Rotterdam. Prettige ontvangst door Luenna Jane; ik voelde me meteen heel welkom. De behandeling was fijn, met goede producten, en voor zover ik nu kan zien heeft het mijn huid goed gedaan. Enige verbeterpunt is dat bij deze “kennismakingsbehandeling” ik verwacht had wat meer te weten te komen over mijn huid; de conditie, beste manier van verzorging en verdere traject / behandelplan. Ik heb er zelf naar gevraagd en kreeg toen alsnog de info die ik wilde. Wat mij betreft mag dat best wat proactiever. Verder tevreden voor een eerste keer en voor herhaling vatbaar.
Ellen
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

The Skin Studio
Stokviswater 12
3011DH Rotterdam

Bij The Skin Studio staat huidverbetering centraal. Met een specialisatie voor de gekleurde huid en in permanente make-up, kun je hier met bijna al je huidproblemen terecht. Naast het brede assortiment aan gezichtsbehandelingen, worden er ook waxbehandelingen uitgevoerd in de salon. Bij eigenaresse Luenna kun je langskomen voor veilige en doelgerichte resultaten. Met passie en liefde voor de huid zal zij je helpen aan een persoonlijk en op maat gemaakte behandeling.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:0018:00
Donderdag
11:0018:00
Vrijdag
11:0018:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt