Topchic Hairstyling

Madridweg 7, 1334CN Almere
4,5
29 reviews
Madridweg 7, 1334CN Almere

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face

Venue reviews

4,5
29 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Dit is de eerste kapper in Almere Buiten die echt de tijd neemt voor het knippen. Mijn zoontje van 3 werd geknipt door de heer van deze zaak en het is prima gedaan. Leuk model ook!
sylvana
13 days ago
Show venue reply...
Prima! ik zal nog een keer daar naartoe gaan.
Anonymous
9 months ago
Show venue reply...
Charity
a year ago
Fijne salon met lieve gastvrije mensen. Gezellige sfeer. Koffie staat voor je klaar. Ik ben paar keer geweest voor wenkbrauwen en stijlen van mijn haar, over beide erg tevreden. Goede locatie vlak naast Almere Buiten station.
Milou
2 years ago
Show venue reply...
Afspraak gemaakt om te verfen, kom ik daar hebben ze de kleur verf niet die ik wil. Andere kleur uitgezocht die hadden ze ook niet. Een kapper hoort ten alle tijden alle kleuren verf op voorraad te hebben. Heel teleurstellend aangezien ik zondag een verjaardag had.
Manja
2 years ago
Show more reviews...

About

Topchic Hairstyling
Madridweg 7
1334CN Almere

Het maakt niet uit wat voor haarsoort je hebt, bij Topchic Hairstyling kun je met elk haartype terecht. Om iedere haarsoort zijn eigen specifieke behandeling te kunnen geven, worden producten van KIS (Keratin Infusion System) en van Mizani gebruikt. Voor Europees haar worden voornamelijk de producten van KIS gebruikt. Deze producten zijn bedoeld voor maximaal haarherstel, waardoor het haar zich herstelt van binnenuit. Voor afro-haar gebruiken ze Mizani. Mizani betekent 'balans' in het Swahili en zorgt er voor dat het haar optimaal glanst en zacht aanvoelt.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:3017:30
WedWednesday
09:3017:30
ThuThursday
09:3017:30
FriFriday
09:3017:30
SatSaturday
09:3017:30
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Hair Salons nearby