Reviews

4,2
26 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fijne salon met lieve gastvrije mensen. Gezellige sfeer. Koffie staat voor je klaar. Ik ben paar keer geweest voor wenkbrauwen en stijlen van mijn haar, over beide erg tevreden. Goede locatie vlak naast Almere Buiten station.
Milou
2 maanden geleden
Afspraak gemaakt om te verfen, kom ik daar hebben ze de kleur verf niet die ik wil. Andere kleur uitgezocht die hadden ze ook niet. Een kapper hoort ten alle tijden alle kleuren verf op voorraad te hebben. Heel teleurstellend aangezien ik zondag een verjaardag had.
Manja
5 maanden geleden
Top service ???? snel geholpen en super vriendelijke personeel
Verlyn
7 maanden geleden
Vriendelijke ontvangst en direct geholpen. Dochter is prima geknipt en nog extra verzorgingsadviezen gehad.
Asha
9 maanden geleden
Toen ik aankwam was de kapster Sylvia niet op de hoogte van mijn afspraak, maar ze was super behulpzaam. Ik kwam voor een Olaplex behandeling maar heb uiteindelijk de Strenghting Therapy System van Design Essentials gekozen. Kapster Sylvia legde goed uit wat dze behandeling inhoud en wat voor nazorg nodig is. De flexibiliteit van de kapsters is zeker een sterk punt! Maar zorgde ook voor onduidelijkheid tussen de twee kapster.
Shi Whitley
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Topchic Hairstyling
Madridweg 7
1334CN Almere

Het maakt niet uit wat voor haarsoort je hebt, bij Topchic Hairstyling kun je met elk haartype terecht. Om iedere haarsoort zijn eigen specifieke behandeling te kunnen geven, worden producten van KIS (Keratin Infusion System) en van Mizani gebruikt. Voor Europees haar worden voornamelijk de producten van KIS gebruikt. Deze producten zijn bedoeld voor maximaal haarherstel, waardoor het haar zich herstelt van binnenuit. Voor afro-haar gebruiken ze Mizani. Mizani betekent 'balans' in het Swahili en zorgt er voor dat het haar optimaal glanst en zacht aanvoelt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
09:3017:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt