Reviews

4,2
25 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Afspraak gemaakt om te verfen, kom ik daar hebben ze de kleur verf niet die ik wil. Andere kleur uitgezocht die hadden ze ook niet. Een kapper hoort ten alle tijden alle kleuren verf op voorraad te hebben. Heel teleurstellend aangezien ik zondag een verjaardag had.
Manja Antonia-Kloet
één maand geleden
Top service ???? snel geholpen en super vriendelijke personeel
Verlyn Risnal
3 maanden geleden
Vriendelijke ontvangst en direct geholpen. Dochter is prima geknipt en nog extra verzorgingsadviezen gehad.
Asha De Miranda
6 maanden geleden
Toen ik aankwam was de kapster Sylvia niet op de hoogte van mijn afspraak, maar ze was super behulpzaam. Ik kwam voor een Olaplex behandeling maar heb uiteindelijk de Strenghting Therapy System van Design Essentials gekozen. Kapster Sylvia legde goed uit wat dze behandeling inhoud en wat voor nazorg nodig is. De flexibiliteit van de kapsters is zeker een sterk punt! Maar zorgde ook voor onduidelijkheid tussen de twee kapster.
Shi Whitley Liesdek - Kléberg
één jaar geleden
Ik ging voor de 2e keer naar deze kapper om mijn haar te laten knippen. De 1e keer was ik heel tevreden. I reserveerde via Internet en had om een bepaalde kapster gevraagd. Zij bleek die dinsdag niet te werken. Ik kreeg daarover geen telefoontje vooraf. Ik besloot mij toch te laten knippen door de wel aanwezige medewerkster. Ik kreeg een heel andere behandeling dan de 1e keer: haar nat spuiten, even knippen, de f?hnen er even op en klaar binnen 15 minuten. Vorige keer werd mijn haar gewassen, heel goed geknipt en in model gebracht. De kapster maakte wel de indruk heel serieus bezig te zijn. Helaas voor mij teleurstellend dus......
Olga Y. Kat
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Topchic Hairstyling
Madridweg 7
1334CN Almere

Het maakt niet uit wat voor haarsoort je hebt, bij Topchic Hairstyling kun je met elk haartype terecht. Om iedere haarsoort zijn eigen specifieke behandeling te kunnen geven, worden producten van KIS (Keratin Infusion System) en van Mizani gebruikt. Voor Europees haar worden voornamelijk de producten van KIS gebruikt. Deze producten zijn bedoeld voor maximaal haarherstel, waardoor het haar zich herstelt van binnenuit. Voor afro-haar gebruiken ze Mizani. Mizani betekent 'balans' in het Swahili en zorgt er voor dat het haar optimaal glanst en zacht aanvoelt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
09:3017:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt