Morelstraat 36, Rockanje
Home-based venue
Open Monday: 10:00 - 19:00

Browse services

All
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,9
24 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Inmiddels ben ik al 2 jaar een zeer tevreden cliënt bij Ronny. Mijn gezondheid en welzijn is dankzij hem en Marcel aanzienlijk verbeterd. Na elke behandeling, voel ik direct resultaat. Kortom: ik kan Toren Ayurveda van harte aanbevelen!
Show venue reply...
De kracht van Ayurveda mogen ontdekken Abhyanga "liefdevolle handen" Dankjewel Ronny ☆Marcel
Show venue reply...
Voor herhaling vatbaar
Show venue reply...
Fijn! Nemen echt de tijd voor je.
Show venue reply...
Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Had nek,schouder , hoofdmassage . De warme olie was een zaligheid om op je huid te voelen en de massage was heel deskundig en ontspannend. Ik ben met een zeer goed gevoel en een hoop energie terug naar huis gereden. Wordt voor mij een maandelijkse herhaling.
Show venue reply...
Show more reviews...

Meet the team

Marcel
Ayurvedic Practitioner

About

Mijn ontdekkingsreis leidde naar Ayurveda, voor mezelf en inmiddels voor veel andere mensen. Ik ben dankbaar voor hetgeen ik heb mogen leren en deel dat graag. Mijn droom: Voor iedereen toegankelijke, deskundige, holistische zorg en dan het liefst preventief. Dit hoeft niet in plaats van de reguliere zorg, maar in goed overleg naast elkaar bestaan. Laten we gebruik maken van de eeuwenoude kennis, gezondheidszorg op het individu afgestemd in plaats van “one size fits all”. Ik draag daar graag aan bij. Wat kan ik voor je betekenen: Je hoeft niet ziek te zijn om bij mij in de praktijk te komen. Wat is er beter dan preventie? Ik neem graag de tijd met je om een voedings- en leefstijladvies samen te stellen. Mocht je toch klachten hebben, help ik je graag op weg naar genezing, of in elk geval het verlichten van klachten en ongemakken. Je hoeft immers geen genoegen te nemen met “u moet er mee leren leven”. Het is nooit te laat voor verandering. Een behandelplan stellen we samen op en ik begeleid je op je reis, waar bij inzicht heel belangrijk is.

Services

Massage
Ronny
Ayurvedic Therapist/ Ayuryoga Teacher & Therapist
4.8
11 reviews

About

De behandelingen van Ronny zijn gebaseerd op de klassieke Ayurveda en zorgen voor ontspanning en rust. Met zijn ervaring weet hij hoe hij de balans terug kan brengen tussen lichaam en geest en geeft hij je tevens tools mee om deze balans te behouden. “Mijn ambitie is om cliënten te begeleiden vanuit yoga en ayurveda om hun zelf genezend vermogen aan te spreken en op weg te helpen naar blijvende gezondheid”.

Services

Body
Face
Massage
Counselling & Holistic

Amenities

General
Adults only
LGBTQIA+ friendly
Products
Vegan products
Natural ingredients
Cruelty-free products
Organic products
Payment methods
Debit card accepted
Location
Close to bus stop

About

TOREN Ayurveda & Ayuryoga
Morelstraat 36
Rockanje

Ben je de balans tussen lichaam en geest kwijt en wil je deze graag herstellen? Breng dan zeker een bezoek aan massagesalon TOREN Ayurveda & Ayuryoga in Rockanje. De massages in deze salon zijn gebaseerd op de klassieke Ayurveda en zorgen voor ontspanning en rust. Het ervaren team weet hoe ze de balans terug kan brengen tussen lichaam en geest en geeft je tevens tools mee om deze balans te behouden.

MonMonday
10:0019:00
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
10:0019:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed
Products used in this venue

Massage & Therapy Centres nearby