Morelstraat 36, Rockanje
Thuissalon
Vandaag open: 10:00 - 19:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
24 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Inmiddels ben ik al 2 jaar een zeer tevreden cliënt bij Ronny. Mijn gezondheid en welzijn is dankzij hem en Marcel aanzienlijk verbeterd. Na elke behandeling, voel ik direct resultaat. Kortom: ik kan Toren Ayurveda van harte aanbevelen!
Toon reactie salon...
De kracht van Ayurveda mogen ontdekken Abhyanga "liefdevolle handen" Dankjewel Ronny ☆Marcel
Toon reactie salon...
Voor herhaling vatbaar
Toon reactie salon...
Fijn! Nemen echt de tijd voor je.
Toon reactie salon...
Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Had nek,schouder , hoofdmassage . De warme olie was een zaligheid om op je huid te voelen en de massage was heel deskundig en ontspannend. Ik ben met een zeer goed gevoel en een hoop energie terug naar huis gereden. Wordt voor mij een maandelijkse herhaling.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marcel
Ayurvedic Practitioner

Over

Mijn ontdekkingsreis leidde naar Ayurveda, voor mezelf en inmiddels voor veel andere mensen. Ik ben dankbaar voor hetgeen ik heb mogen leren en deel dat graag. Mijn droom: Voor iedereen toegankelijke, deskundige, holistische zorg en dan het liefst preventief. Dit hoeft niet in plaats van de reguliere zorg, maar in goed overleg naast elkaar bestaan. Laten we gebruik maken van de eeuwenoude kennis, gezondheidszorg op het individu afgestemd in plaats van “one size fits all”. Ik draag daar graag aan bij. Wat kan ik voor je betekenen: Je hoeft niet ziek te zijn om bij mij in de praktijk te komen. Wat is er beter dan preventie? Ik neem graag de tijd met je om een voedings- en leefstijladvies samen te stellen. Mocht je toch klachten hebben, help ik je graag op weg naar genezing, of in elk geval het verlichten van klachten en ongemakken. Je hoeft immers geen genoegen te nemen met “u moet er mee leren leven”. Het is nooit te laat voor verandering. Een behandelplan stellen we samen op en ik begeleid je op je reis, waar bij inzicht heel belangrijk is.

Behandelingen

Massage
Ronny
Ayurvedic Therapist/ Ayuryoga Teacher & Therapist
4.8
11 reviews

Over

De behandelingen van Ronny zijn gebaseerd op de klassieke Ayurveda en zorgen voor ontspanning en rust. Met zijn ervaring weet hij hoe hij de balans terug kan brengen tussen lichaam en geest en geeft hij je tevens tools mee om deze balans te behouden. “Mijn ambitie is om cliënten te begeleiden vanuit yoga en ayurveda om hun zelf genezend vermogen aan te spreken en op weg te helpen naar blijvende gezondheid”.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Therapie en Mindfulness

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij

Over

TOREN Ayurveda & Ayuryoga
Morelstraat 36
Rockanje

Ben je de balans tussen lichaam en geest kwijt en wil je deze graag herstellen? Breng dan zeker een bezoek aan massagesalon TOREN Ayurveda & Ayuryoga in Rockanje. De massages in deze salon zijn gebaseerd op de klassieke Ayurveda en zorgen voor ontspanning en rust. Het ervaren team weet hoe ze de balans terug kan brengen tussen lichaam en geest en geeft je tevens tools mee om deze balans te behouden.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
doTERRA

Massagesalons in de buurt