Meeuwerderweg 100, Groningen, 9724EW
Open Tuesday: 08:30 - 18:00

Browse services

Venue reviews

4,5
154 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik ben nu al twee keer bij deze kapsalon geweest en ik kom zeker weer terug! Als ik naar de kapper ga, wil ik eventjes lekker verwend worden. Ik vind het dan ook heerlijk als ze mijn haar even kunnen wassen en een gezellig gesprek voeren. Allebei de keren ben ik erg professioneel geknipt en ben ik met een tevreden gevoel weer naar huis gegaan! Een echte aanrader dus.
Als er een vergissing is begaan bij de afspraak, niet meteen defensief reageren, dat irriteert. Beter is om de klacht serieus te nemen en te erkennen. Dan zeg je als klant: ". Ok, dat kan gebeuren" Een cursusje "omgaan met klachten" zou hier goed besteed zijn.
Voor het eerst hier geweest. Een prachtige salon en blij met de kapster. Professioneel, attent en ervaren. Luistert naar de wensen en denkt mee. Blij met het resultaat.
Show more reviews...

Meet the team

K
Kapper
4.7
46 reviews

Services

Hair

About

Trenz
Meeuwerderweg 100
9724EW Groningen

Je haar laten verven en tijdens het intrekken van je nieuwe flitsende kleur een lekker hapje eten? Dit kan bij Trenz & Tasty, gevestigd in de volksbuurt Oosterpoort in Groningen. Zij zijn gespecialiseerd in het zetten van hairextensions en weten alles van de huidige trends, kleuren, bruidskapsels, producten en verzorging van je haar. Bij het team staat vakkennis en kwaliteit hoog in het vaandel. De medewerkers volgen jaarlijks cursussen en trainingen en maken gebruik van producten van KEUNE.

MonMonday
Closed
TueTuesday
08:3018:00
WedWednesday
08:3018:00
ThuThursday
08:3018:00
FriFriday
08:3018:00
SatSaturday
08:3017:00
SunSunday
Closed

Hair Salons nearby