Meeuwerderweg 100, Groningen, 9724EW
Dinsdag open: 08:30 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,5
154 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben nu al twee keer bij deze kapsalon geweest en ik kom zeker weer terug! Als ik naar de kapper ga, wil ik eventjes lekker verwend worden. Ik vind het dan ook heerlijk als ze mijn haar even kunnen wassen en een gezellig gesprek voeren. Allebei de keren ben ik erg professioneel geknipt en ben ik met een tevreden gevoel weer naar huis gegaan! Een echte aanrader dus.
Als er een vergissing is begaan bij de afspraak, niet meteen defensief reageren, dat irriteert. Beter is om de klacht serieus te nemen en te erkennen. Dan zeg je als klant: ". Ok, dat kan gebeuren" Een cursusje "omgaan met klachten" zou hier goed besteed zijn.
Voor het eerst hier geweest. Een prachtige salon en blij met de kapster. Professioneel, attent en ervaren. Luistert naar de wensen en denkt mee. Blij met het resultaat.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

K
Kapper
4.7
46 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Trenz
Meeuwerderweg 100
9724EW Groningen

Je haar laten verven en tijdens het intrekken van je nieuwe flitsende kleur een lekker hapje eten? Dit kan bij Trenz & Tasty, gevestigd in de volksbuurt Oosterpoort in Groningen. Zij zijn gespecialiseerd in het zetten van hairextensions en weten alles van de huidige trends, kleuren, bruidskapsels, producten en verzorging van je haar. Bij het team staat vakkennis en kwaliteit hoog in het vaandel. De medewerkers volgen jaarlijks cursussen en trainingen en maken gebruik van producten van KEUNE.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:3018:00
WoWoensdag
08:3018:00
DoDonderdag
08:3018:00
VrVrijdag
08:3018:00
ZaZaterdag
08:3017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt