Bolderweg 1, Almere, 1332AX
Off peak

Browse services

All
Face
Massage
Body

Venue reviews

3,8
5 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
De beschrijving voor wat betreft de behandeling komt niet overeen. De prijs overigens ook niet. Ik heb 39,95 betaald terwijl de salon voor de eerste behandeling 29,95 rekent. De salon zegt hier niets aan te kunnen doen!! De behandeling zou voorafgaan met een voetenbadje. Of het komt doordat er in de salon geen stromend water is weet ik niet maar heb geen voetenbadje en jasmijnthee gezien. Verder was ik ervan overtuigd dat het hier om een lichaamsscrub ging. In de omschrijving zie ik niet staan dat het alleen de achterkant betreft. Was enigszins teleurgesteld door dit alles. De salon was nog niet klaar dus de ambiance wat ongezellig en er is geen stromend water waardoor er met een bakje in en uit werd gelopen. Apart voor een salon! De behandeling die ik kreeg was wel aangenaam maar over all niet wat ik ervan had verwacht.
Heerlijke behandeling! De producten ruiken ook heerlijk en het resultaat is goed zichtbaar! De muziek is ook ontspannend op de achtergrond.
Ik ben afgelopen week voor een heerlijk full- body ontspanningsmassage geweest. Zeker een aanrader!!
Mijn eerste massage ooit. Ben er ontspannen en uitgerust de deur uitgegaan. Zeker een aanrader.

Meet the team

Sandhya

Services

Body
Face
Massage

About

VitaCare Health
Bolderweg 1
1332AX Almere

Aan de Bolderweg in Almere Buiten is VitaCare Health gevestigd. Eigenaresse Sandhya is orthomoleculair therapeut en gecertificeerd masseuse. Een massage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen, afvalstoffen af te voeren en soms ook om af te slanken! Sandhya maakt tijdens de massages uitsluitend gebruik van natuurlijke producten. Laat je in deze warme en gastvrije salon met een sfeervol muziekje op de achtergrond lekker verwennen!

MonMonday
10:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0013:00
SunSunday
Closed

Massage & Therapy Centres nearby