VitaCare Health

Bolderweg 1, 1332AX Almere
3,6
5 reviews
Bolderweg 1, 1332AX Almere

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,6
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De beschrijving voor wat betreft de behandeling komt niet overeen. De prijs overigens ook niet. Ik heb 39,95 betaald terwijl de salon voor de eerste behandeling 29,95 rekent. De salon zegt hier niets aan te kunnen doen!! De behandeling zou voorafgaan met een voetenbadje. Of het komt doordat er in de salon geen stromend water is weet ik niet maar heb geen voetenbadje en jasmijnthee gezien. Verder was ik ervan overtuigd dat het hier om een lichaamsscrub ging. In de omschrijving zie ik niet staan dat het alleen de achterkant betreft. Was enigszins teleurgesteld door dit alles. De salon was nog niet klaar dus de ambiance wat ongezellig en er is geen stromend water waardoor er met een bakje in en uit werd gelopen. Apart voor een salon! De behandeling die ik kreeg was wel aangenaam maar over all niet wat ik ervan had verwacht.
Hannie
2 jaar geleden
Heerlijke behandeling! De producten ruiken ook heerlijk en het resultaat is goed zichtbaar! De muziek is ook ontspannend op de achtergrond.
2 jaar geleden
Ik ben afgelopen week voor een heerlijk full- body ontspanningsmassage geweest. Zeker een aanrader!!
2 jaar geleden
Anoniem
3 jaar geleden
Mijn eerste massage ooit. Ben er ontspannen en uitgerust de deur uitgegaan. Zeker een aanrader.
Ayesta
3 jaar geleden

Over

VitaCare Health
Bolderweg 1
1332AX Almere

Aan de Bolderweg in Almere Buiten is VitaCare Health gevestigd. Eigenaresse Sandhya is orthomoleculair therapeut en gecertificeerd masseuse. Een massage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen, afvalstoffen af te voeren en soms ook om af te slanken! Sandhya maakt tijdens de massages uitsluitend gebruik van natuurlijke producten. Laat je in deze warme en gastvrije salon met een sfeervol muziekje op de achtergrond lekker verwennen!

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt