VitaCare Health

Bolderweg 1, 1332AX Almere
2,8
6 reviews
Bolderweg 1, 1332AX Almere
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

2,8
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Helaas kan ik niet oordelen over hoe alles was, aangezien er niemand aanwezig was. Ik had een online afspraak gemaakt en kreeg allerlei bevestigingen op mijn telefoon, ik nam aan dat de afspraak doorging. Eerst kon ik de locatie niet vinden, was enorm donker en nergens een bord waar staat dat daar het bedrijf is. Vervolgens bel ik het telefoonnummer om te vragen waar ik moet wezen, maar ik krijg meteen voicemail. Bericht ingesproken of ze mij terug wilt bellen omdat ik de locatie niet kan vinden. Nog steeds niet terug gebeld. Ik heb het 020 nummer gebeld wat er in de bevestiging staat. Dit is het boekingssysteem, meisje aan de telefoon was zeer vriendelijk en vertelde mij dat de afspraak in de agenda nooit geopend was door het bedrijf en niet wisten dat ik een afspraak had gemaakt. Wat een zeer slechte service is. Als je er heen gaat, wees dan 100% zeker dat je een afspraak hebt. Die sms’jes en mailtjes zeggen dus niets.
Mandy
één jaar geleden
De beschrijving voor wat betreft de behandeling komt niet overeen. De prijs overigens ook niet. Ik heb 39,95 betaald terwijl de salon voor de eerste behandeling 29,95 rekent. De salon zegt hier niets aan te kunnen doen!! De behandeling zou voorafgaan met een voetenbadje. Of het komt doordat er in de salon geen stromend water is weet ik niet maar heb geen voetenbadje en jasmijnthee gezien. Verder was ik ervan overtuigd dat het hier om een lichaamsscrub ging. In de omschrijving zie ik niet staan dat het alleen de achterkant betreft. Was enigszins teleurgesteld door dit alles. De salon was nog niet klaar dus de ambiance wat ongezellig en er is geen stromend water waardoor er met een bakje in en uit werd gelopen. Apart voor een salon! De behandeling die ik kreeg was wel aangenaam maar over all niet wat ik ervan had verwacht.
Hannie
2 jaar geleden
Heerlijke behandeling! De producten ruiken ook heerlijk en het resultaat is goed zichtbaar! De muziek is ook ontspannend op de achtergrond.
2 jaar geleden
Ik ben afgelopen week voor een heerlijk full- body ontspanningsmassage geweest. Zeker een aanrader!!
2 jaar geleden
Anoniem
3 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

VitaCare Health
Bolderweg 1
1332AX Almere

Aan de Bolderweg in Almere Buiten is VitaCare Health gevestigd. Eigenaresse Sandhya is orthomoleculair therapeut en gecertificeerd masseuse. Een massage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen, afvalstoffen af te voeren en soms ook om af te slanken! Sandhya maakt tijdens de massages uitsluitend gebruik van natuurlijke producten. Laat je in deze warme en gastvrije salon met een sfeervol muziekje op de achtergrond lekker verwennen!

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt