Vitalité Amsterdam Reviews

Prinsengracht 80, 1015DX Amsterdam

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

5,0
607 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
GENIETEN! Alle pijnlijke plekjes zijn weer vakkundig door Nancy losgemaakt en behandeld. Het is elke keer weer een genot om bij Vitalité op de behandeltafel te liggen. Tot de volgende keer! :-)
Ik ben behandeld door Nancy en ze is werkelijk fantastisch, een miracle worker! Sinds ik bij haar kom is mijn lichaam strakker en mijn geest ontspannen. Een echte aanrader.
Ik heb een heerlijke behandeling gehad bij Nancy Visser. De uitleg en informatie was helder, informatief en vernieuwend. De sfeer in de salon was fijn, rustig en ontspannen, net zoals de massage zelf. Nancy geeft persoonlijke aandacht en legt je in de watten.
Zeer vriendelijk ontvangst. Nancy heeft de tijd genomen om alles uit te leggen en wij voelden ons snel op ons gemak. De behandeling heeft een ontspannende werking gehad en wij zijn nu van plan om op regelmatige basis te boeken. De praktijk ziet er erg goed uit en heeft een goede ligging.
Na 3 behandelingen zie ik al resultaat van de cellulitis massages. Ik ben hier heel blij mee, niet alleen mijn benen en billen zien er beter uit, ook mijn gezichtshuid en nagels verbeteren. Nancy, je bent geweldig ??
1
87
88
89
93