Vitalité Amsterdam Reviews

Prinsengracht 80, 1015DX Amsterdam

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

5,0
597 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Onbeschrijflijk hoe je je voelt tijdens en na een behandeling bij Vitalité... Nancy is geweldig!
Als je in deze salon binnen komt ruik je de ontspanning. Lief ontvangst met een heerlijk kopje thee. Goede uitleg over de behandeling. Ik had een warmte behandeling. Lekker ontspannen even weg van alle stress. Herboren. Dank je Nancy.
Ik heb genoten! Een fijne salon op een prachtige plek. Nancy en Nathalie zorgen dat je je meteen op je gemak voelt. Ik had gekozen voor een half uur massage maar dat heb ik omgezet naar een uur. Er wordt met fijne producten gewerkt. Ik voelde me heel fijn toen ik de deur uitliep. Een aanrader!
prachtige locatie mooie salon goede sfeer Ik kwam via Treatwell bij Vitalite terecht. Ging voor massage en deze was heerlijk maar ook zeer resultaatgericht, ik kwam binnen met pijn in arm en ging pijnloos de deur uit met een goed realiseerbaar advies.
Afgelopen woensdag een bezoekje gebracht aan Vitalite voor een ontspanningsmassage. Prima ontvangs, massage was uitstekend. Er werd echt geluisterd naar mijn fysieke klachten. Het hele plaatje klopt bij Vitalite, absoluut een aanrader!
1
8889
90
91