Dijkcentrum 27-29, Roosendaal, 4706LB

Vitality Beauty & Healthy Lifestyle has no upcoming availability for online booking. Find nearby salons with online availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

Larimer Skincare + Medispa

239 reviews
Kerkring 14, 4791HE Klundert

SKIN8: Skincare and Anti-aging Clinic

32 reviews
Waterweegbree 133, 4823NE Breda

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

-.-
0 review

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik ben zeer tevreden over de vorm van mijn wenkbrauwen, mijn aanwijzingen zijn prima verwerkt.
Goed geknipt, leuke sfeer
Ik werd geholpen door een vriendelijk meisje dat waarschijnlijk weinig ervaring heeft met manicure. Massage was niet meer dan wat aaien over de handen. Nagels schoonmaken was pijnlijk, vooral toen het scherpe uiteinde te hard onder mijn nagel werd gestoten. Nagels lakken bleek lastig. Niet alles dekte, dus nog hier en daar een extra haal ook over de topcoating heen! Zoals te verwachten was, waren er ‘s avonds al 2 nagels beschadigd en heb ik de lak verwijderd. Afrekenen: Mij werd gevraagd even te wachten, omdat een andere klant even geholpen kon worden. Mijn nagels konden dan even drogen. “Even” duurde een 20 minuten, dat was wel erg lang. Het verbaasde mij ook dat het tangetje waarmee mijn nagels schoongemaakt werden na afloop in een la werd gegooid terwijl het niet was schoongemaakt. Al met al: Helemaal niet erg als iemand weinig ervaring heeft, maar dan is begeleiding op zijn plaats. De prijs van €45,00 is veel te hoog. Weinig luxe ervaren. Jammer
Show more reviews...

About

Vitality Beauty & Healthy Lifestyle
Dijkcentrum 27-29
4706LB Roosendaal

Vitality Beauty & Healthy Lifestyle is een haarstudio, beautysalon en healthcentrum in één. In de haarstudio kun je niet alleen terecht voor een nieuwe coupe, maar ook als je hoofdhuidproblemen hebt. In de beautysalon kun je genieten van allerlei huidbehandelingen, verschillende beautytreatments en aromatische massages. Daarnaast biedt Vitality Beautycenter je de mogelijkheid om onder begeleiding van een gecertificeerde voedingscoach op gezonde wijze af te vallen.

MonMonday
09:0016:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0017:30
SatSaturday
08:0015:00
SunSunday
Closed