Vitality Schoonheidssalon

Seranggracht 2, 1019PM Amsterdam
4,9
33 reviews
Seranggracht 2, 1019PM Amsterdam

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,9
33 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff
Value

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating
Door omstandigheden kan ik, hopelijk tijdelijk, mijn teennagels niet of nauwelijks meer knippen. Dit toch een tijd lang met de grootst mogelijke moeite zelf gedaan. Tot ik besefte: dit gaat zo niet langer meer en ik Vitality inschakelde . Had ik direct moeten doen! Klasse service en een sympathieke pedicure, op haar eigen, bescheiden, wijze. Ik vrees dat ik nu al verslaafd ben :-).
Hans
2 months ago
fijne, deskundige behandeling
Anonymous
4 months ago
Geweldig zoals altijd!
Anonymous
7 months ago
Geweldige massage! Mocht wat mij betreft nog wel langer duren ;). Was voor mij de eerste keer voetreflex maar voelde het gelijk! De drukpunten kwamen ook goed naar boven vanaf de voet. Werd kundig uitgelegd en toegelicht, zeker voor herhaling vatbaar!
Fallon Maduro
10 months ago
Bij binnen komst even teleurgesteld dat het niet een bank met buik uitsparing betrof, maar Valerija maakt dat helemaal goed met haar kundige massage. Erg lekker kunnen ontspannen tijdens de full body massage!
Kitty Veerbeek
a year ago
Show more reviews...

About

Vitality Schoonheidssalon
Seranggracht 2
1019PM Amsterdam

Werken aan een jeugdige uitstraling terwijl je heerlijk aan het ontspannen bent? Dat kan bij Vitality Schoonheidssalon. Deze salon opende haar deuren op het Java-eiland en je kunt hier terecht voor onder andere microdermabrasie, bindweefselmassages en biopeeling. Je zal verwend worden door een ervaren team van schoonheidsspecialisten die werken met producten van Decleor, Sixtowohl, Valmont en Neoderma. Volop genieten dus!

MonMonday
09:0015:00
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0015:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
Closed

Skin Clinics nearby