Vitality Schoonheidssalon

Seranggracht 2, 1019PM Amsterdam
4,9
33 reviews
Seranggracht 2, 1019PM Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Door omstandigheden kan ik, hopelijk tijdelijk, mijn teennagels niet of nauwelijks meer knippen. Dit toch een tijd lang met de grootst mogelijke moeite zelf gedaan. Tot ik besefte: dit gaat zo niet langer meer en ik Vitality inschakelde . Had ik direct moeten doen! Klasse service en een sympathieke pedicure, op haar eigen, bescheiden, wijze. Ik vrees dat ik nu al verslaafd ben :-).
Hans
2 maanden geleden
fijne, deskundige behandeling
Anoniem
4 maanden geleden
Geweldig zoals altijd!
Anoniem
7 maanden geleden
Geweldige massage! Mocht wat mij betreft nog wel langer duren ;). Was voor mij de eerste keer voetreflex maar voelde het gelijk! De drukpunten kwamen ook goed naar boven vanaf de voet. Werd kundig uitgelegd en toegelicht, zeker voor herhaling vatbaar!
Fallon Maduro
10 maanden geleden
Bij binnen komst even teleurgesteld dat het niet een bank met buik uitsparing betrof, maar Valerija maakt dat helemaal goed met haar kundige massage. Erg lekker kunnen ontspannen tijdens de full body massage!
Kitty Veerbeek
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Vitality Schoonheidssalon
Seranggracht 2
1019PM Amsterdam

Werken aan een jeugdige uitstraling terwijl je heerlijk aan het ontspannen bent? Dat kan bij Vitality Schoonheidssalon. Deze salon opende haar deuren op het Java-eiland en je kunt hier terecht voor onder andere microdermabrasie, bindweefselmassages en biopeeling. Je zal verwend worden door een ervaren team van schoonheidsspecialisten die werken met producten van Decleor, Sixtowohl, Valmont en Neoderma. Volop genieten dus!

MaMaandag
09:0015:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0015:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt