VJ LifeStyle

4,8
229 reviews
Dilleveld 52, Schiedam
Open Today: 18:30 - 21:00

Popular services

Browse services

All
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,8
229 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
N/A
Thanks
No comments, everything was good!
Esther was fantastic! She took the time to understand what why I had booked the appointment and focused on my “problem” areas. She was very caring, welcoming and friendly. I left feeling incredibly relaxed and can’t wait to book another message. Esther has magic hands! ☺️
Pretty good experience. Felt some improvement especially with the shape of my hips. Regarding loosing fat and cellulite it seems still long journey. Most likely need to be complemented with other things for instance exercice and good diet.
Show more reviews...

Meet the team

About

Esther is een medisch massagetherapeut die zich gespecialiseerd heeft in het geven van o.a. Lymfedrainage massages & After lipo massages. Daarnaast is Esther ook gespecialiseerd in gewone massages, omdat massages zich niet alleen richten op de ontspanning van spieren. Een goede masseur richt zich op de geestelijke ontspanning van de klant zoals, het verminderen van stress, het verminderen van chronische pijn en het verminderen van spanningen in het lichaam.

Services

Body
Face
Nails
Massage

Portfolio

About

Hallo! Ik ben Viola Jebbari en sinds enkele jaren mag ik mezelf psychosociaal begeleider en leefstijl coach noemen. Ik ben in 2021 afgestudeerd aan de academie voor Menswetenschappen en heb daarna verschillende Opleidingen/ cursussen gevolgd om mijn diensten uit te kunnen breiden. Ik werk vanuit passie en wetenschap. Eventuele klachten worden tijdens een uitvoerig intake gesprek in kaart gebracht. Ik kijk ook naar omgeving en naar jouw leefstijl in privé en werksfeer. Geen klachten maar echt tijd voor jezelf nemen met een heerlijke Lymfedrainage massage kan natuurlijk ook! Door middel van coaching zorg ik dat lichaam en geest weer in balans komen Mijn specialisatie is huidverbetering, bodycontouring en afvallen! Wij hebben de nieuwste technologie op het gebied van anti-Cellulite en spieropbouw in combinatie met plaatselijke vetverbranding. Mijn praktijk (aan huis) is luxe ingericht, elegant en gezellig, het voelt comfortabel, klaar om te genieten van kwaliteitszorg! Profiteer van een glaasje champagne, wijn of frisdrank terwijl u uitleg krijgt over onze dienstverlening.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Viola

Professional12
Friendly10
Skilled7

Amenities

General
Pets are not allowed
Internet
Free Wifi
Payment methods
Cash accepted
Credit card accepted
Debit card accepted
Cash Back available
Location
Paid parking available
Food & drink
Free non-alcoholic refreshments

About

VJ LifeStyle
Dilleveld 52
Schiedam

VJ Lifestyle is een moderne schoonheidssalon voor gezicht en lichaam met hoogwaardige producten en apparaten. Wij zijn een full service beautysalon in Schiedam, wat betekent dat wij zo veel mogelijk behandelingen geven en werken met abonnementen. Zo dat je als klant van top tot teen behandeld kan worden voor een vast prijs per maand.

Ook bij onze cosmetische en medische behandelingen, verliezen wij de kracht van natuurlijke schoonheid en innerlijke rust nooit uit het oog.

Het VJ Lifestyle team bestaat uit ervaren specialisten en jonge talenten die continue worden bijgetraind op hun vakgebied. Zo hebben wij alle disciplines, deskundigheid, nieuwste technieken en liefde voor het vak in huis om van uw bezoek een heerlijke ervaring te maken met een prachtig resultaat.

MonMonday
18:3021:00
TueTuesday
18:3021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
18:3021:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
12:0017:00
Venue awards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Beauty Salons nearby