VJ LifeStyle

4,7
207 reviews
Gevers Deynootweg 126-C, Den Haag
Open Today: 10:00 - 20:00
Off peak

Browse services

All
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,7
207 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
I had only one session so cannot provide a big feedback on the efficiency of the treatment.
Voor het eerst geweest en geweldig ontvangen. Alles wordt uitgelegd en ze luisteren naar je wensen. Tijdens de behandeling wordt verteld wat het allemaal inhoud en welke beweging waarvoor bedoeld is. Esther, heel aardih en eerlijk heeft mij super behandeld. Je merkt ook dat ze professioneel bezig is. Ik raad deze massagesalon zekers aan. Je voelt niet als een klant maar als een gast. Top gewoon.!!
Spijt van de boeking - de medewerker sprak geen Nederlands en geen Engels, alleen Spaans. De behandeling duurde behoorlijk lang omdat ze steeds zinnen moest opzoeken om te vertalen. Nu na 2 dagen is een nagel gebroken maar ik kan niet meer bij dezelfde medewerker terecht want het was haar laatste werkdag. Dit hadden ze mij (als nieuwe klant) moeten vertelllen. Vreemde salon.
Alles is top daar
Mooie biab nagels.
Show more reviews...

Meet the team

Esther
Assistent Manager & Medisch Masseur
5.0
27 reviews

About

Esther is een medisch massagetherapeut die zich gespecialiseerd heeft in het geven van o.a. Lymfedrainage massages & After lipo massages. Daarnaast is Esther ook gespecialiseerd in gewone massages, omdat massages zich niet alleen richten op de ontspanning van spieren. Een goede masseur richt zich op de geestelijke ontspanning van de klant zoals, het verminderen van stress, het verminderen van chronische pijn en het verminderen van spanningen in het lichaam. Wij zijn een Full Service Beauty Salon en dat betekent dat wij onze klanten voorzien in alle beauty behandelingen op het hoogste niveau. Van Top tot Teen verzorgen wij onze klanten met de meest hoogwaardige apparatuur en producten. Los van het gemak dat een Full service beauty salon biedt, is het onderscheidende vermogen t.o.v. andere aanbieders het creëren van een beleving. Dit komt terug in omgeving, ontvangst, service, professionaliteit, flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijke benadering. Onze specialisatie is huidverbetering van gezicht & lichaam. Wij hebben de nieuwste technologie op het gebied van anti-Cellulite en spieropbouw in combinatie met plaatselijke vetverbranding. Wij verzorgen ook nazorg voor klanten die recent een liposuctie zijn ondergaan zoals een buikwandcorrectie, BBL en andere operaties. Onze praktijk is luxe ingericht, elegant en gezellig, het voelt comfortabel, klaar om te genieten van kwaliteitszorg! Profiteer van een glaasje champagne, wijn of frisdrank terwijl u uitleg krijgt over onze dienstverlening.

Services

Body
Face
Nails
Massage

Portfolio

Viola
Oprichter & Eigenaar
5.0
60 reviews

About

Wij zijn een Full Service Beauty Salon en dat betekent dat wij onze klanten voorzien in alle beauty behandelingen op het hoogste niveau. Van Top tot Teen verzorgen wij onze klanten met de meest hoogwaardige apparatuur en producten. Los van het gemak dat een Full service beauty salon biedt, is het onderscheidende vermogen t.o.v. andere aanbieders het creëren van een beleving. Dit komt terug in omgeving, ontvangst, service, professionaliteit, flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijke benadering. Onze specialisatie is huidverbetering van gezicht & lichaam. Wij hebben de nieuwste technologie op het gebied van anti-Cellulite en spieropbouw in combinatie met plaatselijke vetverbranding. Wij verzorgen ook nazorg voor klanten die recent een liposuctie zijn ondergaan zoals een buikwandcorrectie, BBL en andere operaties. Onze praktijk is luxe ingericht, elegant en gezellig, het voelt comfortabel, klaar om te genieten van kwaliteitszorg! Profiteer van een glaasje champagne, wijn of frisdrank terwijl u uitleg krijgt over onze dienstverlening.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Viola

Professional11
Friendly10
Skilled7
N
Nvt
Nvt
3.9
5 reviews

Services

Nails
Massage

Amenities

General
Pets are not allowed
Internet
Free Wifi
Payment methods
Cash accepted
Credit card accepted
Debit card accepted
Cash Back available
Location
Paid parking available
Food & drink
Free non-alcoholic refreshments

About

VJ LifeStyle
Gevers Deynootweg 126-C
Den Haag

VJ Lifestyle is een moderne schoonheidssalon voor gezicht en lichaam met hoogwaardige producten en apparaten. Wij zijn een full service beautysalon in Den Haag, wat betekent dat wij zo veel mogelijk behandelingen geven en werken met abonnementen. Zo dat je als klant van top tot teen behandeld kan worden voor een vast prijs per maand.

Ook bij onze cosmetische en medische behandelingen, verliezen wij de kracht van natuurlijke schoonheid en innerlijke rust nooit uit het oog.

Het VJ Lifestyle team bestaat uit ervaren specialisten en jonge talenten die continue worden bijgetraind op hun vakgebied. Zo hebben wij alle disciplines, deskundigheid, nieuwste technieken en liefde voor het vak in huis om van uw bezoek een heerlijke ervaring te maken met een prachtig resultaat.

MonMonday
12:0020:00
TueTuesday
10:0020:00
WedWednesday
10:0020:00
ThuThursday
16:0020:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
10:0017:00
SunSunday
12:0017:00

FAQs

Frequently asked questions about VJ LifeStyle

VJ LifeStyle is open on Monday from 12:00 to 20:00, on Tuesday and Wednesday, Friday from 10:00 to 20:00, on Thursday from 16:00 to 20:00, on Saturday from 10:00 to 17:00 and on Sunday from 12:00 to 17:00.
Yes, you can always cancel your booking. Read the conditions applied to your booking to see if your appointment is refundable or not. The cancellation policies can be found in the order confirmation email, in the appointment card in the app, in your Treatwell account.
The most popular treatment, Cellulite Treatments, has an average price of € 68,50.
At VJ LifeStyle you can both pay at the venue or in advance on the marketplace.
Venue awards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Beauty Salons nearby