VJ LifeStyle

4,8
226 reviews
Dilleveld 52, Schiedam
Open Vandaag: 18:30 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
226 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Esther was fantastic! She took the time to understand what why I had booked the appointment and focused on my “problem” areas. She was very caring, welcoming and friendly. I left feeling incredibly relaxed and can’t wait to book another message. Esther has magic hands! ☺️
Pretty good experience. Felt some improvement especially with the shape of my hips. Regarding loosing fat and cellulite it seems still long journey. Most likely need to be complemented with other things for instance exercice and good diet.
Perfect zoals altijd
Heerlijke behandelingen, Ik heb erg goede resultaten! Dit is echt heel bijzonder, want leuke mensen in combinatie met goede resultaten vind je niet zo snel meer ergens tegenwoordig! Esther en Viola, zij zijn echt de allerliefste. Ben heel erg blij dat ze in mijn buurtje zijn gekomen Aanrader!!
De salon is heel mooi, netjes en rustig. Maar ik blijf zeker bij deze salon door Esther, als je iemand bent die niet bekend is met een behandeling legt ze het je heel rustig en duidelijk uit, ze geeft je advies en je kan haar alles vragen. Al met al is ze een heel leuk en buitengewoon aardig mens. Zeker aan te raden!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Esther
Medisch Masseur
5.0
37 reviews

Over

Esther is een medisch massagetherapeut die zich gespecialiseerd heeft in het geven van o.a. Lymfedrainage massages & After lipo massages. Daarnaast is Esther ook gespecialiseerd in gewone massages, omdat massages zich niet alleen richten op de ontspanning van spieren. Een goede masseur richt zich op de geestelijke ontspanning van de klant zoals, het verminderen van stress, het verminderen van chronische pijn en het verminderen van spanningen in het lichaam.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht

Portfolio

Viola
Founder - Owner
5.0
60 reviews

Over

Hallo! Ik ben Viola Jebbari en sinds enkele jaren mag ik mezelf psychosociaal begeleider en leefstijl coach noemen. Ik ben in 2021 afgestudeerd aan de academie voor Menswetenschappen en heb daarna verschillende Opleidingen/ cursussen gevolgd om mijn diensten uit te kunnen breiden. Ik werk vanuit passie en wetenschap. Eventuele klachten worden tijdens een uitvoerig intake gesprek in kaart gebracht. Ik kijk ook naar omgeving en naar jouw leefstijl in privé en werksfeer. Geen klachten maar echt tijd voor jezelf nemen met een heerlijke Lymfedrainage massage kan natuurlijk ook! Door middel van coaching zorg ik dat lichaam en geest weer in balans komen Mijn specialisatie is huidverbetering, bodycontouring en afvallen! Wij hebben de nieuwste technologie op het gebied van anti-Cellulite en spieropbouw in combinatie met plaatselijke vetverbranding. Mijn praktijk (aan huis) is luxe ingericht, elegant en gezellig, het voelt comfortabel, klaar om te genieten van kwaliteitszorg! Profiteer van een glaasje champagne, wijn of frisdrank terwijl u uitleg krijgt over onze dienstverlening.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Viola

Professioneel11
Vriendelijk10
Vakkundig7

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Terugbetaling mogelijk
Locatie
Betaald parkeermogelijkheid
Eten & Drinken
Gratis drankje

Over

VJ LifeStyle
Dilleveld 52
Schiedam

VJ Lifestyle is een moderne schoonheidssalon voor gezicht en lichaam met hoogwaardige producten en apparaten. Wij zijn een full service beautysalon in Schiedam, wat betekent dat wij zo veel mogelijk behandelingen geven en werken met abonnementen. Zo dat je als klant van top tot teen behandeld kan worden voor een vast prijs per maand.

Ook bij onze cosmetische en medische behandelingen, verliezen wij de kracht van natuurlijke schoonheid en innerlijke rust nooit uit het oog.

Het VJ Lifestyle team bestaat uit ervaren specialisten en jonge talenten die continue worden bijgetraind op hun vakgebied. Zo hebben wij alle disciplines, deskundigheid, nieuwste technieken en liefde voor het vak in huis om van uw bezoek een heerlijke ervaring te maken met een prachtig resultaat.

MaMaandag
18:3021:00
DiDinsdag
18:3021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
18:3021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
12:0017:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over VJ LifeStyle

VJ LifeStyle is geopend maandag en dinsdag, donderdag van 18:30 tot 21:00, woensdag, vrijdag van 09:00 tot 21:00, zaterdag van 10:00 tot 17:00 en zondag van 12:00 tot 17:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij VJ LifeStyle zijn: Cellulitebehandeling, Lymfedrainage en Nagelversteviging
De populairste behandeling, Cellulitebehandeling, heeft een gemiddelde prijs van € 72,74.
Bij VJ LifeStyle kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt