Haringvliet 401, Rotterdam

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage

Our Work

Venue reviews

4,8
244 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Awesome’
Prettige salon, waabij het personeel graag voor een persoonlijke aanpak gaat waardoor we een massage kregen die bij ons paste!
Zoals altijd weer erg deskundig en goed, hele fijne plek waar ik graag regelmatig kom
Warm gezellig welkom. Warme lekkere koffie. Warme zachte handen. Warme harde stenen (wel prettig). Brigitte bedankt.
Na een geweldig uur genieten van deze behandeling plus massage, met fijne sfeervolle muziek op de achtergrond. Wilde ik niet meer overeind komen Op slofjes met een heerlijk kopje thee bijgekomen. Ik voelde mij na deze behandeling weer opgewassen om de wereld weer aan te kunnen. Complimenten Nina en bedankt!
Show more reviews...

Meet the team

I
Ingeborg

Services

Massage
Nina
5.0
5 reviews

Services

Face
Massage
Hair removal
Anne

About

Als docent Lichamelijke Opvoeding en fanatiek hardloper en wielrenner op recreatief niveau, ben ik een groot deel van mijn leven al met sportende mensen bezig. Als geen ander weet ik dat een goede sportmassage verlichting kan geven bij spierpijn,stijfheid en vermoeidheid door inspanning. Als erkend sportmasseur (IVS Dordrecht) zorg ik ervoor dat jouw spieren in conditie blijven. Je kunt bij mij terecht voor o.a. een topsportmassage.

Services

Massage

Portfolio

Brigitte
eigenaresse
5.0
96 reviews

About

Na inmiddels 22.000 massages te hebben gegeven kan ik wel zeggen dat mijn liefde voor mijn vak alleen maar groeit. Wil je een écht gepersonaliseerde topmassage met vakkennis van bijna alle massagevormen boek dan snel je afspraak! Ik kijk ernaar uit jou het verschil te laten ervaren.

Services

Face
Massage
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Brigitte

Professional14
Knowledgeable14
Talented11
Skilled9
Jessica
Masseuse en yoga docente
4.8
18 reviews

About

Mijn passie is om jou een fantastische massage te geven zodat je met een glimlach de studio verlaat. Je kunt bij mij diverse massages boeken en ik geef ook privé yogalessen. Ik kijk er naar uit kennis met je te maken!

Services

Massage
Cynthia
Allround schoonheidsspecialiste
4.9
21 reviews

About

Ik ben zojuist afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste aan het Zadkine college in Rotterdam. Je kunt bij mij terecht voor diverse beauty treatments. Ook voor een manicure of cosmetische voetverzorging. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken!

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal
Linda
4.7
13 reviews

About

Het is mijn passie om mensen te ondersteunen door spanning die zich heeft opgehoopt in de spieren weg te masseren, doorbloeding te verbeteren, sportprestaties te verbeteren en een heerlijke ontspanning te brengen zodat je je weer thuis kan voelen in je lichaam. Ik masseer intuïtief, waarbij mijn handen de spanning en blokkades vinden, die kunnen zijn ontstaan door verkeerde belasting, overbelasting, stress, werkhouding of sport. Door de massage zal de spierspanning verminderen en de doorbloeding verbeteren. Zo krijg je het gevoel in je lichaam weer terug en help ik je graag op weg naar een meer ontspannen lichaam.

Services

Massage

Portfolio

Amenities

Cleaning and hygiene
Face mask mandatory for staff
Face mask mandatory for clients
Hand Sanitizer available at venue
Treatment room/space is disinfected between appointments
Treatment materials are disinfected between appointments
Limited number of clients allowed
Distance required between customers
Air purifier used

About

Wellbeing praktijk LOS
Haringvliet 401
Rotterdam

Bij Los in Rotterdam kun je even wegdromen in open en warme sfeer middels een vakkundige massage of een fijne gezichtsbehandeling. Je bent ook bij het juiste adres voor waxen of manicure en andere fijne behandelingen. Je kunt hier ook terecht voor yogalessen voor kinderen en volwassenen.Welke behandeling je ook boekt bij het gepassioneerde team iedere behandeling wordt afgestemd is op jouw behoeftes. Voor welke behandeling je ook gaat: je verlaat de salon tevreden. Los werkt uitsluitend met vegan en biologische producten van de beste kwaliteit.

MonMonday
09:3017:00
TueTuesday
09:3020:30
WedWednesday
09:3020:30
ThuThursday
09:3020:30
FriFriday
09:3020:30
SatSaturday
10:0020:30
SunSunday
14:0020:00
Venue awards
Top Rated 2020

Massage & Therapy Centres nearby