Wellbeing praktijk-LOS

4,9
134 reviews
Groenendaal 33f, Rotterdam
Morgen open: 10:00 - 16:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,9
134 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Erg fijn geholpen. Rustiger sfeer en bekwaam personeel! Ik ga volgende week direct weer voor mijn vervolgafspraak!
Toon reactie salon...
Perfect as always and extremely attentive
Omdat de salon achterin een winkel zit was het wat lastig om het te vinden, wellicht een routebeschrijving of een bordje buiten zou handig zijn. Verder een erg ontspannende massage gehad van Cynthia, die echt duidelijk niets anders wilde dan een ontspannen klant te zien, dankjewel daarvoor
Toon reactie salon...
The treatment is really nice and the masseurs give very relaxing vibe. We went for duo massage, both my boyfriend and I enjoyed it. Linda said she learned different ways of massage, it was really detailed, love it!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Brigitte
eigenaresse
5.0
46 reviews

Over

Na inmiddels 22.000 massages te hebben gegeven kan ik wel zeggen dat mijn liefde voor mijn vak alleen maar groeit. Wil je een écht gepersonaliseerde topmassage met vakkennis van bijna alle massagevormen boek dan snel je afspraak! Ik kijk ernaar uit jou het verschil te laten ervaren.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Brigitte

Professioneel6
Deskundig6
Ervaren5
Jessica
Masseuse en yoga docente
4.8
5 reviews

Over

Mijn passie is om jou een fantastische massage te geven zodat je met een glimlach de studio verlaat. Je kunt bij mij diverse massages boeken en ik geef ook privé yogalessen. Ik kijk er naar uit kennis met je te maken!

Behandelingen

Massage
Anne

Over

Als docent Lichamelijke Opvoeding en fanatiek hardloper en wielrenner op recreatief niveau, ben ik een groot deel van mijn leven al met sportende mensen bezig. Als geen ander weet ik dat een goede sportmassage verlichting kan geven bij spierpijn,stijfheid en vermoeidheid door inspanning. Als erkend sportmasseur (IVS Dordrecht) zorg ik ervoor dat jouw spieren in conditie blijven. Je kunt bij mij terecht voor o.a. een topsportmassage.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Linda
4.9
8 reviews

Over

Het is mijn passie om mensen te ondersteunen door spanning die zich heeft opgehoopt in de spieren weg te masseren, doorbloeding te verbeteren, sportprestaties te verbeteren en een heerlijke ontspanning te brengen zodat je je weer thuis kan voelen in je lichaam. Ik masseer intuïtief, waarbij mijn handen de spanning en blokkades vinden, die kunnen zijn ontstaan door verkeerde belasting, overbelasting, stress, werkhouding of sport. Door de massage zal de spierspanning verminderen en de doorbloeding verbeteren. Zo krijg je het gevoel in je lichaam weer terug en help ik je graag op weg naar een meer ontspannen lichaam.

Behandelingen

Massage
Ontharen

Portfolio

Cynthia
Allround schoonheidsspecialiste
5.0
6 reviews

Over

Ik ben zojuist afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste aan het Zadkine college in Rotterdam. Je kunt bij mij terecht voor diverse beauty treatments. Ook voor een manicure of cosmetische voetverzorging. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken!

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Yassine
Deep Tissue Therapeut

Over

Ik ben afgestudeerd als deep tissue masseur en gecertificeerd door het ministerie van volksgezondheid in Thailand. Mijn missie is om jou met de grootste zorg een geweldige massage te geven, afgestemd op jouw behoefte. De massage is medium tot stevig. Ik werk in deze massage met mijn onderarmen, ellebogen en knokkels. Ik kijk ernaar kennis met je te maken. Mijn voertaal is Engels

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

Wellbeing praktijk-LOS
Groenendaal 33f
Rotterdam

Bij Los in Rotterdam kun je even wegdromen in open en warme sfeer middels een vakkundige massage of een fijne gezichtsbehandeling. Je bent ook bij het juiste adres voor waxen of manicure en andere fijne behandelingen. Je kunt hier ook terecht voor yogalessen voor kinderen en volwassenen.Welke behandeling je ook boekt bij het gepassioneerde team iedere behandeling wordt afgestemd is op jouw behoeftes. Voor welke behandeling je ook gaat: je verlaat de salon tevreden. Los werkt uitsluitend met vegan en biologische producten van de beste kwaliteit.

MaMaandag
12:3016:00
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
09:3016:00
DoDonderdag
09:3020:30
VrVrijdag
09:3020:30
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
12:3016:00

Massagesalons in de buurt