Westerpark Maryam hair&beauty

4,7
152 reviews
Fannius Scholtenstraat 81, Amsterdam

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face
Medical & Dental

Venue reviews

4,7
152 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Maryam is het prachtig
Ik heb een hele goed ervaring met Maryam en haar salon. Het was de eerste keer dat ik er kwam, maar zij en haar collega waren erg klantvriendelijk, ik werd voorzien van advies en voordat ze me knipte controleerde ze goed of ik het er mee eens was wat er af ging en hoe ze het zou knippen. Het kost ook weinig, terwijl de kwaliteit goed is! Ik kom hier graag weer terug.
Show more reviews...

Meet the team

Kimia
Schoonheidsspecialsite & Brow stylist

About

Mijn naam is Kimia Kashani, Met liefde werk ik als schoonheidsspecialiste en brow stylist in de mooie beautysalon Westerpark Maryam Hair & Beauty. Ik werk vanaf mijn 16e al in salons en dat is wat ik het liefst doe. Goed contact met mensen kan ik zeer waarderen en ik probeer altijd mijn klant op zijn/haar gemak te stellen en duidelijk te zijn! Naast mijn opleiding schoonheidsspecialist ben ik niet gestopt met leren, maar ben ik mezelf meer gaan specialiseren in de huid en ben zo opgeleid om de meest hardnekkige huidproblemen aan te pakken. Samen met u stel ik een resultaat gerichte plan op en hoop u zo te kunnen helpen met het realiseren van de gewenste resultaten! Alle producten zijn: -Dierproefvrij -Parabenen vrij -Sulfaat vrij -Biologisch -Dermatologisch getest -Cosmeceutical (niet alleen Cosmetisch, maar ook medisch)

Services

Hair
Face
Hair removal
Medical & Dental
R
Roya

Services

Hair
Face
Medical & Dental
Maryam
4.8
107 reviews

Services

Hair
Face
Hair removal

What our customers say about Maryam

Friendly11
Professional10
Knowledgeable9
Skilled9

About

Westerpark Maryam hair&beauty
Fannius Scholtenstraat 81
Amsterdam

Schoonheidssalon Westerpark Maryam Hair & Beauty vind je in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam. Je bent hier aan het juiste adres voor kappersbehandelingen zoals knippen en kleuren, maar ook voor gezichtsbehandelingen zoals een chemische peeling, microneedling of microdermabrasie.

Het team zorgt ervoor dat jij je welkom en op je gemakt voelt. Ze bieden je een professionele behandeling. In de salon staan rust en perfectie centraal. Je kunt hier een goed momentje voor jezelf nemen, waardoor je niet alleen goed kunt ontspannen maar ook de deur weer uitloopt met een mooi resultaat.

Goed om te weten: in de salon kun je alleen contant betalen.

MonMonday
11:0019:00
TueTuesday
10:0019:00
WedWednesday
10:0019:00
ThuThursday
10:0019:00
FriFriday
10:0019:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby