Westerpark Maryam hair&beauty

4,7
125 reviews
Fannius Scholtenstraat 81, Amsterdam
Maandag open: 12:00 - 18:30

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,7
125 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De beste kapper in de buurt. Prijs/kwaliteit is echt heel goed. Ik ga altijd tevreden weg. Je merkt aan Maryam dat ze wilt dat je tevreden weg gaat. Ze doet altijd nog even dat beetje extra om te zorgen dat alles er netjes uit ziet. Ik laat altijd een foto zien van hoe ik het ongeveer wil hebben, want verbaal uitleggen wat ik wil kan ik niet goed. Af en toe vraagt ze dan of ik het erg vindt dat ze haar eigen draai eraan geeft omdat het beter bij je haar past. Uiteindelijk krijg ik wat ik wil 👍
Op aanrader van een vriend hier voor het eerst geweest van de week. Maryam is een geweldige kapster. Ik ga hier voortaan altijd heen
Bl
Super goede service en super mooi geknipt :)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Maryam
4.8
90 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Maryam

Vriendelijk9
Professioneel8
Vakkundig8
Deskundig6
K
Kimia

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Joy
Biodynamische Massage Therapeut

Over

Onderanderen geef ik Biodynamische Massage, een holistische en krachtige massage die zorgt voor vrije doorstroming van de levensenergie in het lichaam. Spierpijn en stijfheid zijn vaak het gevolg van onvoldoende doorbloeding van de spier, waardoor de spier koud aanvoelt en afstoffen, zoals melkzuur, slecht wordt afgevoerd. Met massage worden de stress, spanning en overtollige afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Bij veel mensen is het zelfregelende systeem onvoldoende open. Daarom is het nodig dit verder te stimuleren. De massage die ik geef zijn erg effectief bij mensen die hinder ondervinden van emoties, spanning, stress, hoofdpijn , weinig zelfvertrouwen, of depressive gevoelens.

Behandelingen

Lichaam
Massage
R
Roya

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden

Over

Westerpark Maryam hair&beauty
Fannius Scholtenstraat 81
Amsterdam

Schoonheidssalon Westerpark Maryam Hair & Beauty vind je in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam. Je bent hier aan het juiste adres voor kappersbehandelingen zoals knippen en kleuren, maar ook voor gezichtsbehandelingen zoals een chemische peeling, microneedling of microdermabrasie.

Het team zorgt ervoor dat jij je welkom en op je gemakt voelt. Ze bieden je een professionele behandeling. In de salon staan rust en perfectie centraal. Je kunt hier een goed momentje voor jezelf nemen, waardoor je niet alleen goed kunt ontspannen maar ook de deur weer uitloopt met een mooi resultaat.

Goed om te weten: in de salon kun je alleen contant betalen.

MaMaandag
12:0018:30
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
11:0019:00
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
11:0019:00
ZaZaterdag
11:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt