Westerpark Maryam hair&beauty

4,7
151 reviews
Fannius Scholtenstraat 81, Amsterdam
Morgen open: 12:00 - 18:30

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,7
151 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb een hele goed ervaring met Maryam en haar salon. Het was de eerste keer dat ik er kwam, maar zij en haar collega waren erg klantvriendelijk, ik werd voorzien van advies en voordat ze me knipte controleerde ze goed of ik het er mee eens was wat er af ging en hoe ze het zou knippen. Het kost ook weinig, terwijl de kwaliteit goed is! Ik kom hier graag weer terug.
Heel goed geholpen, goed en eerlijk advies. Ik kom zeker terug!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kimia
Schoonheidsspecialsite & Brow stylist

Over

Mijn naam is Kimia Kashani, Met liefde werk ik als schoonheidsspecialiste en brow stylist in de mooie beautysalon Westerpark Maryam Hair & Beauty. Ik werk vanaf mijn 16e al in salons en dat is wat ik het liefst doe. Goed contact met mensen kan ik zeer waarderen en ik probeer altijd mijn klant op zijn/haar gemak te stellen en duidelijk te zijn! Naast mijn opleiding schoonheidsspecialist ben ik niet gestopt met leren, maar ben ik mezelf meer gaan specialiseren in de huid en ben zo opgeleid om de meest hardnekkige huidproblemen aan te pakken. Samen met u stel ik een resultaat gerichte plan op en hoop u zo te kunnen helpen met het realiseren van de gewenste resultaten! Alle producten zijn: -Dierproefvrij -Parabenen vrij -Sulfaat vrij -Biologisch -Dermatologisch getest -Cosmeceutical (niet alleen Cosmetisch, maar ook medisch)

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Joy
Biodynamische Massage Therapeut

Over

Onderanderen geef ik Biodynamische Massage, een holistische en krachtige massage die zorgt voor vrije doorstroming van de levensenergie in het lichaam. Spierpijn en stijfheid zijn vaak het gevolg van onvoldoende doorbloeding van de spier, waardoor de spier koud aanvoelt en afstoffen, zoals melkzuur, slecht wordt afgevoerd. Met massage worden de stress, spanning en overtollige afvalstoffen uit het lichaam verwijderd. Bij veel mensen is het zelfregelende systeem onvoldoende open. Daarom is het nodig dit verder te stimuleren. De massage die ik geef zijn erg effectief bij mensen die hinder ondervinden van emoties, spanning, stress, hoofdpijn , weinig zelfvertrouwen, of depressive gevoelens.

Behandelingen

Lichaam
Massage
R
Roya

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden
Maryam
4.8
106 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Maryam

Vriendelijk11
Professioneel10
Deskundig9
Vakkundig9

Over

Westerpark Maryam hair&beauty
Fannius Scholtenstraat 81
Amsterdam

Schoonheidssalon Westerpark Maryam Hair & Beauty vind je in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam. Je bent hier aan het juiste adres voor kappersbehandelingen zoals knippen en kleuren, maar ook voor gezichtsbehandelingen zoals een chemische peeling, microneedling of microdermabrasie.

Het team zorgt ervoor dat jij je welkom en op je gemakt voelt. Ze bieden je een professionele behandeling. In de salon staan rust en perfectie centraal. Je kunt hier een goed momentje voor jezelf nemen, waardoor je niet alleen goed kunt ontspannen maar ook de deur weer uitloopt met een mooi resultaat.

Goed om te weten: in de salon kun je alleen contant betalen.

MaMaandag
12:0018:30
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
11:0019:00
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
11:0019:00
ZaZaterdag
11:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt