WI kappers Amsterdam

Nieuwe Passeerdersstraat 10, 1016XP Amsterdam. Part of WI kappers .
Nieuwe Passeerdersstraat 10, 1016XP Amsterdam. Part of WI kappers .
Off peak

Browse services

Venue reviews

Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

RatingFilter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Mijn uitgegroeide haar was toe aan een opfrisbeurt. Vaste kapper Jurgen was niet aanwezig. Stephany heeft naar volle tevredenheid mijn haar een nieuw model gegeven.
Dit is de tweede keer dat ik me door Stephany heb laten verven. Ze luisterde heel goed naar mijn wensen, en begreep precies wat ik wilde en wat me goed staat. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!
Show more reviews...

Meet the team

Jurgen
topstylist
4.9
105 reviews

About

Voor mij persoonlijk en voor de salon in zijn geheel is het de combinatie van het ambacht zelf de kwaliteit en de service waar het om draait om succesvol te zijn. Al 24 jaar voer ik vanuit verschillende disciplines het vak uit, shows presentaties trainingen en ondernemen. Ik vind het allerbelangrijkste dat klanten tevreden de salon verlaten en als kapper houd ik ervan om goed naar klanten te luisteren en zo tot de best mogelijke gepersonaliseerde coupe en of kleur te komen. Creativiteit vakmanschap en passie waar het bij mij om draait. Als persoon ben ik een creatieve duizendpoot, zo schilder ik in mijn vrije tijd met 18e-eeuwse olieverf technieken en ga dan ook altijd voor het mooiste resultaat. Mede ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en uitrollen van het concept van WI- Kappers en combineer ik mijn werk als haarstylist met managementwerkzaamheden.

Services

Hair

What our customers say about Jurgen

Experienced9
Knowledgeable6
Skilled5
stephany
topstyliste
4.9
26 reviews

About

Ik ben Stephanie, geboren en opgegroeid in Den Haag. Ik ben al 25 jaar actief in het kappersvak. En dit jaar heb ik besloten om het kappersvak voort te zetten als zelfstandig ondernemer bij WI Kappers. Mijn keuze voor WI Kappers is, omdat ik van mooi en natuurlijk houdt, daar sluiten het concept en de producten die WI Kappers voert dan ook goed op aan. Mijn streven is om het beste in mijn medemens naar boven te halen, zodat ze gaan stralen! Ik ben online te boeken op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in Amsterdam. Ik verwelkom U daar graag…

Services

Hair
Jesmien
topstyliste

About

Ik zit meer dan 20 jaar in dit vak en ik hou van mijn werk, het is mijn passie en mijn hobby. “Creativiteit is essentieel in ons vak; je moet kunnen zien en aanvoelen wat bij een klant past. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is de klant blij en tevreden de deur uit laten gaan want als de klant tevreden is ben ik het ook. Wat mij een goed gevoel geeft is wanneer een klant binnen komt met een down gevoel ik mijn best kan doen hem of haar weer op te peppen door het haar weer mooi naar wens te vorm te geven. Als je haren er weer netjes en verzorgd eruit zien dan voel je ook happy, want je gezicht is jouw visite kaartje. Door mijn ervaring behandel ik elk type klant en haar. Daarnaast is mijn specialisatie het knippen en behandelen van black hair. Ik ben gespecialiseerd in Natural, Curly, Drylook, Texturize en relax haar.

Services

Hair

About

WI kappers Amsterdam
Nieuwe Passeerdersstraat 10
1016XP Amsterdam

In de Nieuwe Passeerdersstraat in Amsterdam vind je WI kappers. Je kunt hier terecht voor het professioneel knippen, kleuren en stylen van je haar.

WI kappers is een salon-collectief voor ervaren en zelfstandige haarstylisten, kleurspecialisten en (natural)black hair-specialisten. Iedere topstylist heeft hier zijn of haar eigen specialisatie, zodat voor elke klant de juiste persoonlijke behandeling én service kan worden aangeboden. Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staan hier dan ook centraal. Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway, deze producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hebben deze producten in 2016 en 2017 een award voor beste kleuringen gewonnen.

Handig om te weten: op zondag kun je hier ook terecht.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
10:0018:00
Products used in this venue

Hair Salons nearby