Nieuwe Passeerdersstraat 10, Amsterdam, 1016XP - Onderdeel van WI kappers
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
411 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Loved this! I have found my new hair dresser in town - thank you for taking such good care of me! I felt pampered to the maximum and also got a wonderful hand mask by the lovely beautician as a recommendation on the house. Best! I will be coming back and I recommend this place to everyone. Great natural products, a genius of hairdresser (Jürgen) and they really take the time to understand your wishes! 10 out of 10!
Jurgen heeft me erg goed geknipt! Vakkundig en professioneel. Heel blij mee!
Amazing service and great staff!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jurgen
topstylist
4.9
169 reviews

Over

Voor mij persoonlijk en voor de salon in zijn geheel is het de combinatie van het ambacht zelf de kwaliteit en de service waar het om draait om succesvol te zijn. Al 25-jaar voer ik vanuit verschillende disciplines het vak uit, shows presentaties trainingen en ondernemen. Ik vind het allerbelangrijkste dat klanten tevreden de salon verlaten en als kapper houd ik ervan om goed naar klanten te luisteren en zo tot de best mogelijke gepersonaliseerde coupe en of kleur te komen. Creativiteit vakmanschap en passie waar het bij mij om draait. Als persoon ben ik een creatieve duizendpoot, zo schilder ik in mijn vrije tijd met 18e-eeuwse olieverf technieken en ga dan ook altijd voor het mooiste resultaat. Mede ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en uitrollen van het concept van WI- Kappers en combineer ik mijn werk als haarstylist met managementwerkzaamheden. AMSTERDAM NIEUWE PASSEERDERSSTRAAT WO – DO – VR – ZA – ZO

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Jurgen

Vakkundig14
Deskundig12
Ervaren11
Professioneel10
Lea

Behandelingen

Haar
stephany
topstyliste
4.9
80 reviews

Over

Ik ben Stephanie, geboren en opgegroeid in Den Haag. Ik ben al 25-jaar actief in het kappersvak. En besloot om het kappersvak voort te zetten als zelfstandig ondernemer bij WI Kappers. Mijn keuze voor WI Kappers is, omdat ik van mooi en natuurlijk houdt, daar sluiten het concept en de producten die WI Kappers voert dan ook goed op aan. Mijn streven is om het beste in mijn medemens naar boven te halen, zodat ze gaan stralen! Ik ben online te boeken op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in Amsterdam. Ik verwelkom u daar graag… AMSTERDAM NIEUWE PASSEERDERSSTRAAT WO – DO – VR – ZA – ZO

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over stephany

Vakkundig9
Deskundig7
Professioneel5
Simone
Barber-topstylist
5.0
13 reviews

Over

Een van de belangrijkste redenen waarom de uit Italië afkomstige Barber Simone (allround barber specialist) ervoor koos om hairstylist te worden spreken na het lezen van zijn verhaal voor zich. In 2005 begon hij aan de kappersacademie in Zuid-Italië en sindsdien heeft hij gewerkt met veel getalenteerde haarstylisten in Milaan, Genua, Edinburgh, Londen, Madrid, Barcelona en nu in Amsterdam neergestreken. Het juiste kapsel en een kleur kunnen echt veranderen in hoe je jezelf ziet en je houding ten opzichte van anderen, het kan zelfs je leven veranderen…. Daarom krijgt elke klant die bij Simone in zijn kappersstoel terecht komt een volledig consult zodat hij, naar jouw wensen kan luisteren en zo samen het perfecte haar voor jou te realiseren. Simone is educator geweest in een van de belangrijkste Barber Academies in Londen. Zijn specialisaties zijn de nieuwste herenkapsels en baardhervorming. Zo combineert hij de traditionele ambachten van barbering met de moderne kapseltrends en technieken. Zijn stylistvaardigheden zijn respectvol naar de beste Italiaanse manier om dingen te doen: nauwgezette aandacht voor details in combinatie met goede sociale vaardigheden.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Over

WI kappers Amsterdam
Nieuwe Passeerdersstraat 10
1016XP Amsterdam

In de Nieuwe Passeerdersstraat in Amsterdam vind je WI kappers. Je kunt hier terecht voor het professioneel knippen, kleuren en stylen van je haar.

WI kappers is een salon-collectief voor ervaren en zelfstandige haarstylisten, kleurspecialisten en (natural)black hair-specialisten. Iedere topstylist heeft hier zijn of haar eigen specialisatie, zodat voor elke klant de juiste persoonlijke behandeling én service kan worden aangeboden. Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staan hier dan ook centraal. Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway, deze producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hebben deze producten in 2016 en 2017 een award voor beste kleuringen gewonnen.

Handig om te weten: op zondag kun je hier ook terecht.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt