WI kappers Amsterdam

4,8
313 reviews
Nieuwe Passeerdersstraat 10, Amsterdam, 1016XP. Onderdeel van WI kappers .
Vandaag open: 10:00 - 18:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,8
313 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De haardokter...
Good
Erg blij met het resultaat, hoe het is geknipt, de kleuring is perfect en ik wilde graag wat anders qua voorkant en ik had voorbeelden en daar heeft Stephany prettig in geadviseerd en mooi gerealiseerd. Ik vind ook fijn dat er gelegenheid werd gegeven voor eventuele aanpassing (zoals of ik lengte pony korter wilde of nog voller). Dus hele ervaring zeker voor herhaling vatbaar.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jurgen
topstylist
4.9
140 reviews

Over

Voor mij persoonlijk en voor de salon in zijn geheel is het de combinatie van het ambacht zelf de kwaliteit en de service waar het om draait om succesvol te zijn. Al 24 jaar voer ik vanuit verschillende disciplines het vak uit, shows presentaties trainingen en ondernemen. Ik vind het allerbelangrijkste dat klanten tevreden de salon verlaten en als kapper houd ik ervan om goed naar klanten te luisteren en zo tot de best mogelijke gepersonaliseerde coupe en of kleur te komen. Creativiteit vakmanschap en passie waar het bij mij om draait. Als persoon ben ik een creatieve duizendpoot, zo schilder ik in mijn vrije tijd met 18e-eeuwse olieverf technieken en ga dan ook altijd voor het mooiste resultaat. Mede ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en uitrollen van het concept van WI- Kappers en combineer ik mijn werk als haarstylist met managementwerkzaamheden.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Jurgen

Vakkundig11
Ervaren10
Deskundig9
Professioneel7
stephany
topstyliste
4.9
59 reviews

Over

Ik ben Stephanie, geboren en opgegroeid in Den Haag. Ik ben al 25 jaar actief in het kappersvak. En dit jaar heb ik besloten om het kappersvak voort te zetten als zelfstandig ondernemer bij WI Kappers. Mijn keuze voor WI Kappers is, omdat ik van mooi en natuurlijk houdt, daar sluiten het concept en de producten die WI Kappers voert dan ook goed op aan. Mijn streven is om het beste in mijn medemens naar boven te halen, zodat ze gaan stralen! Ik ben online te boeken op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in Amsterdam. Ik verwelkom U daar graag…

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over stephany

Vakkundig6
Deskundig5
andy
Topstylist

Over

De Haarlook vinden die verrast en toch als gegoten zit.“ Andrew is al meer dan 26 jaar een allround kapper. Opgeleid in Engeland was hij na veel ervaring een aantal jaren leraar in knippen en kleuren voordat hij in 2001 naar Nederland kwam, waar hij dat voor een tijd bleef doen. Het gevoel dat hij krijgt als iemand opstaat na een knipbeurt en spontaan zegt: ‘’ Ik voel me en zie er nu zo goed uit, ik heb besloten om vanavond uit te gaan’, dat maakt Andrew nog steeds elke dag dol op dit werk. Die gepersonaliseerde look vinden die verrast en toch als gegoten zit is de kern hoe Andrew te werk gaat. Andrew genodigd je dan ook van harte uit om in zijn kappersstoel plaats te nemen AMSTERDAM NIEUWE PASSEERDERSSTRAAT VR* – ZA * MA* – DINS * * wisselend om de week

Behandelingen

Haar

Over

WI kappers Amsterdam
Nieuwe Passeerdersstraat 10
1016XP Amsterdam

In de Nieuwe Passeerdersstraat in Amsterdam vind je WI kappers. Je kunt hier terecht voor het professioneel knippen, kleuren en stylen van je haar.

WI kappers is een salon-collectief voor ervaren en zelfstandige haarstylisten, kleurspecialisten en (natural)black hair-specialisten. Iedere topstylist heeft hier zijn of haar eigen specialisatie, zodat voor elke klant de juiste persoonlijke behandeling én service kan worden aangeboden. Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staan hier dan ook centraal. Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway, deze producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hebben deze producten in 2016 en 2017 een award voor beste kleuringen gewonnen.

Handig om te weten: op zondag kun je hier ook terecht.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt