Nihot Hairstyles

4,9
199 reviews
Derde Egelantiersdwarsstraat 7, Amsterdam, 1015SE
Vandaag open: 10:00 - 20:00
Daluren

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,9
199 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De eerste keer highlights laten doen bij Chantal/Nihot. Zo ontzettend blij met het resultaat!! En dat zeg ik niet snel... In de salon hangt een fijne sfeer zonder hectiek van een grote kapperszaak. Chantal neemt de tijd en heeft de highlights heel natuurlijk gezet. Het was super gezellig en niet te prijzig. Ik kom 100% zeker terug!
Chantal denkt mee en weet wat goed staat. Ik ben altijd erg tevreden! Verder is ze vriendelijk, professioneel en werkt ze hygiënisch.
Chantal is always great! I just show her briefly what I want and she immediately knows exactly how to do it. Never disappointed with the end result as my look is always impeccable! Definitely coming back!
First time at Chantal and I can just say that everything has been perfect! Chantal is professional and followed exactly the idea that I had for my cut. Totally satisfied! Back for sure!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Chantal
4.9
138 reviews

Over

Nihot Hairstyles werkt al 17 jaar als haarspecialist en is heel gepassioneerd. Door vele cursussen en trainingen verstaat Nihot Hairstyles het vak als geen ander. persoonlijke aandacht staat voor op! Door te luisteren naar wie jij bent als persoon haal ik het mooiste uit jezelf en laat ik jou stralen! Voel je welkom! En laat jezelf eens lekker inpamperen!

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Chantal

Vakkundig9
Professioneel5
Gastvrij5

Over

Nihot Hairstyles
Derde Egelantiersdwarsstraat 7
1015SE Amsterdam

Nihot Hairstyles - in de Jordaan te Amsterdam - is de juiste plek voor je, als je toe bent aan een nieuwe haarcoupe. Ga bijvoorbeeld voor een nonchalante bob of misschien een gedurfde pixie cut.

Wil je alleen je haren laten verven? Dat kan! Denk aan een natuurlijke balayage of een volledige haarkleuring. Je kan bij de salon ook je haren extra laten verzorgen met een haarmasker aangepast aan de conditie van je haar.

Het team van Nihot Hairstyles vindt het belangrijk dat je alle aandacht krijgt, zodat je blij de salon verlaat met je droomcoupe.

Handig om te weten: de salon is gevestigd in Kenvo Hair Studio.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
11:0020:00
ZoZondag
11:0020:00
Producten gebruikt in deze salon
Babilyss

Kappers in de buurt