WI kappers Den Haag - Denneweg 132

4,7
319 reviews
Denneweg 132A, Den Haag. Part of WI kappers .
Open Today: 09:00 - 18:00
Off peak

Browse services

Our Work

Venue reviews

4,7
319 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Amanda heeft verstand van zaken! Altijd goed. En de kleuring van OWay is voor iemand met allergieën fantastisch!
Ik heb altijd moeite gehad om een goede kapper te vinden die verstand heeft van krullend/kroes haar, maar ik heb eindelijk de kapper gevonden. Jesmien is ongelooflijk goed in wat ze doet en duidelijk ervaren met alle typen krullend/kroes haar. Ik ben altijd blij en tevreden na afloop en verheug me ieder keer weer om een afspraak te maken, alleen al om de gezelligheid.
I'm happy with the service, Wilco was very nice, took his time to explain what he'll do and what will look best on me. I had to wait for 20-25 minutes which normally I don't mind, but during covid lockdown I think it's better to reduce the piling up of clients in the waiting area. I'll definitely return.
Wilco is fantastisch, zowel in kleuren als in knippen!
Show venue reply...
Jesmien is niet alleen vriendelijk maar ook deskundig.
Show more reviews...

Meet the team

Wilco
topstylist-kleurspecialist-manager Wi Kappers Den Haag
4.8
98 reviews

About

Wilco topstylist,colorist en manager Wi Kappers salons Den Haag. Knippen en kleuren is voor mij nooit een baan geweest ik werk vanuit mijn passie voor het vak. Ik kan mezelf verliezen in een klant of uitdaging. Analyseer de vorm van het gezicht , huidskleur, ogen, en neem de tijd te ontdekken wat de wensen zijn en wat passend is. Het draait voor mij om het totaalplaatje voor de coupe en kleur welke ik toepas op de persoon. Geef je klanten wat ze nodig hebben, je beleeft jezelf nog intenser als je vindt dat je er op je best uitziet. Ons van kan best hectisch zijn constant socializen, werkzaamheden uitvoeren en multitasken. Voor mij is het belangrijk tijdens mijn werk te focussen- vrij en naast mijn werk rustmomenten te pakken. Als je in balans bent met jezelf komen daar de mooiste resultaten uit voort. Ook jij bent welkom in mijn stoel voor een mooi resultaat. Den Haag Denneweg di- zat- zon. Den Haag AP plein wo-vrij. Instagram Wilcowikappers

Services

Hair

Portfolio

What our customers say about Wilco

Professional6
Talented6
Knowledgeable5
Skilled5
Jesmien
topstyliste
4.8
8 reviews

Services

Hair

Portfolio

amanda
topstyliste - kleurspecialiste
4.9
21 reviews

Services

Hair

Portfolio

Klaudia

Services

Hair
Ingrid
topstyliste
4.7
40 reviews

Services

Hair

What our customers say about Ingrid

Professional5
Elsa
topstyliste
4.9
8 reviews

Services

Hair

About

WI kappers Den Haag - Denneweg 132
Denneweg 132A
Den Haag

Aan de sfeervolle winkelstraat van de Denneweg in Den Haag vind je WI kappers. Je kunt hier terecht voor het professioneel knippen, kleuren en stylen van je haar.

WI kappers is een salon-collectief voor ervaren en zelfstandige haarstylisten, kleurspecialisten, (natural)black hair-specialisten en beauty specialisten. Iedere topstylist heeft hier zijn of haar eigen specialisatie, zodat voor elke klant de juiste persoonlijke behandeling én service kan worden aangeboden. Kwaliteit, service en ambachtelijk vakwerk staan hier dan ook centraal. Er wordt gewerkt met kleurproducten van Oway, deze producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast hebben deze producten in 2016 en 2017 een award voor beste kleuringen gewonnen.

Handig om te weten: op zondag kun je hier ook terecht.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
10:0018:00
Products used in this venue

Hair Salons nearby